Na sraz vítězek Miss ČR dorazilo přes dvě desítky krásek, které někdejší prezident soutěže Miloš Zapletal před celým národem korunoval – a změnil jim tím život. 

Myslím, že všechny jsme se hrozně nenáviděly. Jen my s Luckou jsme byly kamarádky, byly jsme spolu na pokoji,“ prozradila 4. nejkrásnější dívka Česka 2005 Daniela Frantzová (42), která dorazila místo první vicemiss Petry Macháčkové. Svou spolubydlící z pokoje myslela vítězku tohoto ročníku Lucii Šlégrovou (42), která dorazila v doprovodu Agáty Hanychové (38). Ta tehdy skončila na třetím místě. 

Rivalita mezi námi byla. Všechny missky říkají, že to bylo v pohodě a všechny se měly rádi – tak to ne!“ má jasno Agáta. Trojnásobná maminka zavzpomínala na bezstarostná léta a večírek si naplno užívala. Se Šlégrovou poskakovala v baru i před ním na chodníku nebo se věšela na každou, která jí vešla do cesty. 

Video
Video se připravuje ...

Kateřina Průšová těsně před oslavou 40. narozenin: Teď chci rodinu! Markéta Reinischová

Čím dál lépe vypadá Michaela Salačová (41), která byla Miss ČR 2000. S manželem a syny žije v Brně a snaží se prodat dva domy. „Jeden je náš a druhý jsem zdědila po tatínkovi, který před třemi lety zemřel,“ řekla Blesku Míša. Tu potěšilo setkání s Miss ČR 2002 Kateřinou Průšovou (40). 

Tehdy mě přihlásil můj kamarád a zároveň majitel agentury, kde jsem byla, Petr Svoboda. Řekl mi – když vyhraješ, dostanu jako odměnu 100 tisíc korun a půjdeme na půl. Vyhrála jsem a slovo dodržel,“ pochlubila se Blesku Katka. 

Některé krásky se v pizzerii jen otočily, jiné se zdržely do půlnoci. Bavily se, popíjely a vzpomínaly. „Odmala jsem snila o tom, že bych chtěla do Miss a splnilo se mi to. Navíc jsem se stala i Miss World a dostala se do světa,“ má jasno Taťána Kuchařová (36), která soutěže ovládla v roce 2006. 

Fotogalerie
89 fotografií