Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno, déšť 19°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kráska si chtěla vyfotit selfie na útesu: Klopýtla a zřítila se z více než 50 metrů!

Autor: pma - 
22. dubna 2024
20:24

Ruská influencerka a kosmetička Inessa Polenková (†39) si během dovolené v gruzínské Abcházii chtěla pořídit unikátní fotku pro své fanoušky na sociální sítě. Bohužel vysněný snímek se jí stal osudným. Inessa totiž přelezla zábranu, aby se dostala na kraj útesu pro nejlepší záběr. Po chvíli ale klopýtla a zřítila se na pláž z více než 50 metrů. Ani přivolaní záchranáři nedokázali ruské krásce pomoci. 

Neštěstí se odehrálo během prvního dubnového víkendu ve městě Gagra, které je součástí gruzínské Abcházie. Tam se vypravila na dovolenou devětatřicetiletá influencerka a kosmetička Inessa Polenková původem z ruské Soči. 

Jak uvádí deník The Daily Mail, Inessa se vydala k vyhlídce na kraji města. Tam si chtěla na útesu udělat dokonalé selfies s výhledem na Černé moře. Tamní úřady dobře vědí, že nebezpečné místo láká turisty k pořízení fotografie na kraji útesu, proto město před časem u vyhlídky instalovalo plot. 

Ten ale Inessu nezastavil. Ruska přelezla plot a vydala se na úplný kraj skály, aby si udělala dokonalý záběr. Právě v ten moment ale měla žena nešťastně uklouznout a padat více než 50 metrů. I když na místo ihned dorazili záchranáři, Inesse již nedokázali pomoci a museli konstatovat smrt. Pohřeb oblíbené kosmetičky a influencerky proběhl v rodném Soči v tomto týdnu. 

Zpráva o ženině smrti její fanoušky naprosto zdrtila. „Odpočívej v pokoji, krásko. Kéž by lidé při focení dávali větší pozor,“ napsal jeden z nich pod poslední Inessinin příspěvek na sociální síti. „Nemůžu tomu vůbec uvěřit. Je mi to hrozně líto,“ vzkázala další fanynka. 

 

Drž hubu ( 27. dubna 2024 16:01 )

Ano, každý mrtvý Rusák, se počítá ☝️

Michelin ( 24. dubna 2024 07:24 )

Udělala tu nejsprávnější věc v životě ... 😂😡👎

Uživatel_5413502 ( 23. dubna 2024 07:37 )

To se zjistí až po rekonstrukci případu, kde si vy můžete střihnout hlavní roli 🤪🤪

Uživatel_5396214 ( 23. dubna 2024 06:37 )

další blbka šeredná svět o nic nepřišel..

diskutujici ( 23. dubna 2024 05:23 )

A má tu fotku nebo ne?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání