Sexy modelka Kate Flowersová, známá z titulních stránek pánských magazínů, o sobě tvrdí, že pomohla stovkám manželství a stovkám lidí k perfektnímu sexuálnímu životu. Kráska, co se věnuje vztahovému koučinku, tvrdí, že lidé všech pohlaví ji žádají o radu, jak vrátit smyslnost zpět do ložnice a znovu oživit své city.

„Pomohla jsem lidem, kteří chtěli po rozvodu znovu získat sebevědomí. Vdovcům a vdovám. Párům, které chtěly okořenit svůj vztah. A také těm, kteří chtěli prozkoumat věci, jako je otroctví a smyslová deprivace,“ vysvětluje v Playboyi plavovláska, co se pyšní záviděníhodnými křivkami. Jaké je podle ní tajemství dobrého vztahu? Všechno je o vychutnávání si malých chvil intimity s partnerem.

Video
Video se připravuje ...

Deset ikonických titulek Playboye youtube/10B&W

Něžný dotek je podle ní zcela zásadní - nestačí, když se partneři maximálně jen tu a tam plácnou po zadku. „Pokud jste ve frontě ve Starbucks, zašeptejte mu něco sladkého do ucha. Pokud jedete v autě a on začíná být podrážděný kvůli provozu, jemně ho pohlaďte. Projevte náklonnost k jeho jazyku lásky, zjistěte, jak se cítí milován,“ líčila drobné pozornosti, co podle ní všechno změní.

Kromě toho radí ženám, jak sbalit muže. Její zlaté pravidlo pro hledání lásky: žádný sex na prvním rande. „V žádném případě! Prozkoumejte se navzájem, zjistěte třeba jeho oblíbené barvy - ale akrobacii v posteli nechte až na třetí nebo čtvrté rande. Všechno by se mělo dělat v klidu,“ objasnila svůj fígl na pevný a harmonický vztah.

Fotogalerie
36 fotografií