Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

StarDance odhalila první pětici hvězd! Kromě Vondráčkové Paulová či hvězda Kukaček

/
  • StarDance odhalila první pětici hvězd! Kromě Vondráčkové Paulová či hvězda Kukaček
    Aktualizováno - 15. dubna 2024 ● 09:29
    15. dubna 2024 ● 08:26

    Populární taneční soutěž StarDance hlásí návrat, a zatímco v posledních dnech se řešilo spíše složení poroty, nyní Česká televize zveřejnila i první pětici hvězd, které se předvedou na parketu. O koho se jedná?

  • 1.

    Lucie Vondráčková (44)

    Jak už Blesk avizoval, nabídku přijala zpěvačka Lucie Vondráčková. Jelikož má za sebou účinkování v řadě muzikálů, jistě pro ni StarDance nebude velký problém. Jen to bude chtít kouzla s organizací času, protože Lucie v současnosti hraje také v nováckém seriálu Ulice.

    „StarDance mi už jednou cestu zkřížila. Bylo to asi před patnácti lety. V té době jsem ale zkoušela v divadle a netroufla jsem si herectví a tanec zkombinovat. No, strašpytel jsem byla. A pak mi to bylo samozřejmě trošku líto, takže děkuju za druhou šanci,“ těší se Lucie.

    StarDance: Lucie Vondráčková
    Autor: Marie Anna Baráková

  • 2.

    Jana Paulová (69)

    Česká televize nyní odhalila i další jména, zatím pouze ženských hvězdných účastnic nové řady. Rozhodně je ale o co stát, velkým překvapením pro mnohé může být herečka Jana Paulová. Tvář seriálu Jedna rodina se na parket postaví rok před sedmdesátkou, a tak nezbývá než doufat, že si neukousla příliš velký krajíc a vše zvládne. Ovšem zatím vždy působila jako plná elánu, a tak to bude jistě v pořádku.

     

    „Je to výzva, která mě může vyrušit z krásné, radostné, ale přece jen už trochu rutiny natáčení a hraní divadla. Budu mít důvod uvést své tělo do nějakého pohybu, protože lenost v poslední době vítězí nad vědomím, že bych pro sebe měla něco dělat. Mám aspoň motivaci začít tělo zpevňovat. Říkala jsem si, že kdyby to měl být jen tenhle jediný důvod, má to smysl,“ má jasno herečka.

    StarDance: Jana Paulová
    Autor: Marie Anna Baráková

  • 3.

    Martina Ptáčková (26)

    Jako obvykle nezapomíná Česká televize ani na osobnosti ze světa sportu. Ty tentokrát zastoupí osminásobná mistryně světa v bojových sportech Martina Ptáčková. Jako kickboxerka jistě nebude mít problém s pohybem, snad ale svého tanečníka nebude příliš kopat. 

    „Přiznávám, nechodila jsem do tanečních a tanec mi vůbec nic neříká. StarDance budu brát jako svůj nejtěžší zápas a tancování jako největšího soupeře. Myslím, že tanečník, který mě bude mít na starosti, si to se mnou dost užije. Bude muset být hodně empatický, trpělivý a všechno mi desetkrát vysvětlit. Ale každopádně se budu snažit,“ přiznala své obavy Martina.

    StarDance: Martina Ptáčková
    Autor: Marie Anna Baráková

  • 4.

    Chili Ta

    Velkým překvapením pro diváky je jistě to, že v pořadu se objeví též kuchařka Chili Ta. Zatím byla k vidění především na obrazovkách konkurenční TV Nova, protože v MasterChefovi se provařila do finále a následně zkoušela štěstí i v Survivorovi. Objevila se i v SuperStar. Umí to na parketu stejně rozpálit jako v kuchyni?

     

    „Tanec zbožňuji, ale musím se přiznat, že i přes prvotní obrovské nadšení jsem musela přemýšlet, jestli takový závazek opravdu zvládnu. Ale právě možná kvůli té kombinaci strachu a nadšení jsem se rozhodla do toho jít. Věřím, že růst se odehrává právě v tomto průsečíku, kde před vámi stojí něco, co ve vás vzbuzuje vášeň i respekt, ale zároveň věříte, že je ve vašich silách to zvládnout,“ odhodlává se mladá Vietnamka.

    StarDance: Chili Ta
    Autor: Marie Anna Baráková

  • 5.

    Marta Dancingerová (32)

    Zatím posledním jménem se jistě tvůrci StarDance také trefili do vkusu diváků. Rodačka ze Znojma Marta Dancingerová je totiž miláčkem především fanynek seriálu Zlatá labuť. Ovšem velký úspěch slavila i díky Kukačkám právě na České televizi. Minule se z tohoto seriálu představil její kolega Marek Adamczyk (36), s nímž v Kukačkách hrála partnerskou dvojici. Jak se jí tedy povede?

     

    „Nabídku do StarDance jsem přijala, protože bych si strašně vyčítala, kdybych to neudělala. Účast v této soutěži je takový můj malý sen. Takže rozhodnutí bylo rychlé a jasné. Věděla jsem hned, že do toho půjdu,“ prozradila Marta.

    StarDance: Marta Dancingerová
    Autor: Marie Anna Baráková

  • 6.

    Další odhalení nás čeká

    Soutěžící odhalila samotná Česká televize na svém profilu na sociální síti X (dříve Twitter). Zatím ale jen těchto pět jmen, a tak zbývá otázka, kdo dámy doplní a kdy televize přinese zprávy i o dalších účastnících...

     

    Fotogalerie
    147 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 4

AHel: Vietnamka si myslí, že kromě StarDance jde o soutěže, kde člověk roste, jde o zviditelnění a pak z toho sosání "humeňoučké" popularity... chudák holka, má to popletené. Co máte vy pode mnou s tou Vondráčkovou, protekčních dětátek v šoubyznysu jsou stovky a vy jdete po paní Vondráčkové, je to nespravedlivé a hloupé, to takto tady psát..

(16. 04. 2024 11:27)

adinaha: Zrovna od dětství protekční Vondráčkovou bych tam mít nemusela, nacpe se všude. Budu se koukat až ona vypadne.

(16. 04. 2024 10:30)

Dracenka: To jsem zvědavá jak Vondráčkové narve ty vypacene palce do tanečních bot.

(16. 04. 2024 00:30)

Uživatel_5629124: Lucinka je moc pěkná, na tom obrázku👍😍😋

(15. 04. 2024 17:48)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy