Ve svých rolích je Petra většinou za ženu činu a občas pořádnou metrnici. Co na srdci, to na jazyku, u ní platí i v soukromém životě a s každým nezdarem dokáže hravě zatočit. Špatné známky na vysvědčení? Pro herečku žádný problém, během chvilky se z pětek dají udělat jedničky.

Rebelka Petra chodila za školu

Studium na gymnáziu není úplně jednoduché a Nesvačilová o tom ví své. Herečka měla oblíbené profesory, do jejichž hodin chodila s nadšením a v předmětech excelovala. Naopak neoblíbeného vyučujícího trestala svou nepřítomností. Záškoláctví se ale samozřejmě muselo dříve či později provalit. Dopis ze školy upozorňující na Petřino chování se však k rodičům nikdy nedostal. „Chodilo to doporučeně a já uměla perfektně napodobit podpisy rodičů,“ přiznala herečka v show 7 pádů Honzy Dědka s tím, že následky s pětkami na vysvědčení úplně nedomyslela.

Video
Video se připravuje ...

Nesvačilová a Vagnerová na MFF KV: Budete se divit, kam se nejvíc těší! Markéta Reinischová

Okopírované vysvědčení jedničkáře

Nebyla by to však Petra, kdyby si nedokázala poradit. Pozeptala se svých ostřílenějších kamarádů a nápad byl na světě. „Kluci měli dobrou kreativitu nad tím, jak obelstít systém. Na kopírce jsme okopírovali vysvědčení jedničkáře, takže jsem v pololetí přinesla domů vyznamenání,“ smála se seriálová Helena z oblíbené Osady. Prý se opravdu cítila jako premiantka třídy. Ovšem pouze do chvíle, než přišly rodičovské schůzky. Pyšná maminka brala schůzku jen jako povrchní záležitost, co by se asi tak mohla dozvědět na svou geniální dceru. „Učitelka jí ale ukázala originál mého vysvědčení. Mamka zbledla. Přišla pak domů a to bylo tóčo. Byla v totálním šoku, že jsem zfalšovala vysvědčení. Dostala jsem takovýho zaracha, takovýho úklidu a takovýho učení,“ popsala Petra následky své rebélie.

Na další vtipné historky nejen ze života oblíbené herečky se můžete podívat v úterý 16. dubna ve 21.35 na Primě. 

Fotogalerie
34 fotografií