Že by měly být údaje z rodného čísla limitující? To už je prý stará zpráva. Pokud se žena cítí sebevědomě a má co ukázat, není důvod se nepodělit. Hvězd, které by se pod to podepsaly, je celá škála a jméno Hanky Kynychové by rozhodně nechybělo. S nahotou totiž nemá vůbec žádný problém.

Na loňském Českém plese v Obecním domě zaujala gigantickým výstřihem, který odhaloval snad víc, než halil, na Muže roku hrdě vynesla úplně průhlednou sukni, a sem tam se svým fanouškům na sociálních sítích přihlásí nahá z vany nebo z wellness, jen tak v ručníčku. 

Video
Video se připravuje ...

Cvičitelka Hanka Kynychová: Stydlivá nejsem, manžel mě v tom podporuje! Petr Macek

O pohled do tajemného zákoutí pravého ňadra svoji insta-rodinku neochudila ani nyní. „Beauty den dnes jak vyšitý. Saunička, nehty, vlasy...a krásný slunečný den,“ připsala si ke snímku z koupelny, kde zapózovala jen v porozepínané flanelové košili.

Petr Pavel by měl jistě ze vzorku radost, někteří sledující však už menší. „Je to nutné?“ vzkazují jí. „Koukám, že silikony už povolují,“ neodpustila si rýpanec další fanynka. „Proč musíte ukazovat pořád kozičky. Ráda vás, Hanko, sleduju, ale... ale,“ snaží se jí taktně upozornit další. 

Ovšem nejspíš zbytečně. Hanka má totiž jasný názor. „Žena nikdy nebude tak stará, aby si nemohla vzít odhalený dekolt. Žena je krásná v každém věku,“ řekla už dříve Blesku, a jak je vidět, za svým přesvědčením si stojí. 

Video
Video se připravuje ...

Hana Kynychová zase v průsvitných šatech: Proč se ráda odhaluje? Kateřina Štíchová, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
38 fotografií