Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno 21°C

Tragédie maminky Lucie: Smrt na obyčejnou rýmu?! Neštěstí popsal její manžel

Autor: rc - 
25. dubna 2024
12:00

Maminka dvou dětí Lucia K. (†34) dostala rýmu a myslela si, že na ni jde chřipka nebo angina. Netušila, že její stav je daleko vážnější. Zničehonic dostala vysoké teploty a skončila v nemocnici, kde začala vykašlávat krev. Nakonec ji lékaři uvedli do umělého spánku, avšak v den synových narozenin zemřela.

Lucia ze slovenských Zubrohlav si myslela, že se nachladila a jde na ni chřipka či angina. Maminka dvou dětí neměla teploty, ani nekašlala. Nic nenasvědčovalo tomu, že je její stav vážný. „Až večer před smrtí,“ uvedl pro slovenský deník Nový Čas manžel Lucie Karol. „Teplota jí vyskočila na 40, a když jsme ji srazili, byly asi tři hodiny ráno,“ dodal. Tehdy si prý začala stěžovat na bolesti a manželé nakonec zavolali sanitku.

Po převozu do nemocnice začala vykašlávat krev a nakonec ji lékaři uvedli do umělého spánku. „Večer o půl desáté jsem ji viděl zemřít. Zápal plic a celotělový kolaps, sepse,“ dodal Karol. Lucia zemřela 28. února, přesně v den synových narozenin. Otec tak zůstal na dvě děti sám. Navíc musí platit hypotéku. „Zůstal jsem po ní já, sedmiletá dcera a zdravotně postižený pětiletý syn, na jehož narozeniny vlastně zemřela. Vzhledem k jejich věku a zvýšené péči, kterou mladší syn vyžaduje, přijdu o práci, protože jsem pracoval na dvanáctihodinové směny a takto se nedá o děti postarat,“ uvedl otec.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi