Hlavní hvězda nového filmového muzikálu Sněhurka (2025) Rachel Zeglerová, jíž jste mohli vidět i ve filmech Hunger Games: Balada o ptácích a hadech nebo Shazam! Hněv bohů, si odjela od natáčení odpočinout do prosluněného Tulumu v Mexiku. 

Obsazení Rachel do nové pohádky od Disneyho se přitom neobešlo bez kontroverzí – podle některých lidí je totiž na roli Sněhurky příliš snědá. Sama Rachel si z toho ale nic nedělá a klidně na dovolené chytá ještě nějaký ten bronz. 

Při té příležitosti oblažila své fanoušky několika pořádně sexy selfíčky pouze v bikinách, na kterých předvádí své perfektní křivky ze všech úhlů. Takhle jste ji ve filmu jistě ještě neviděli... 

Aby byla fér pro »horńáky« i »dolňáky«, ukázala Rachel nejprve na záběru zepředu své ploché bříško, oblé boky a malá, pevná prsa, a přihodila i laškovný snímek odhaleného zadečku v zelených tangách. 

Zřejmě by se ráda zbavila nevinné image herečky z dětských pohádek... Svou kariéru totiž rozjela už na střední škole, když zářila v několika pohádkových muzikálech. V roce 2016 jako Belle v Krásce a zvířeti, O rok později jako Ariel v Malé mořské víle či v roce 2019 jako Fiona ve Shrekovi. Vyhlíží snad už nějakou peprnější roli? 

Video
Video se připravuje ...

Německá supermodelka Claudia Schiffer Instagram

Fotogalerie
94 fotografií