Pátek 3. května 2024
Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav
Oblačno 22°C

Drama na nádraží v Pribeníku: Tomášek (3) zůstal zaseknutý ve dveřích vlaku! Souprava zastavila až po 4 km jízdy!

Autor: pma - 
20. dubna 2024
11:53

Otřesný zážitek má za sebou matka dvou dětí ze slovenského Pribeníku. Na nádraží při výstupu z vlaku se její syn Tomášek (3) zasekl ve dveřích a nemohl se dostat ven. Nohy měl venku, ale tělíčko bylo stále uvnitř soupravy. Vyděšená matka okamžitě začala křičet o pomoc, vlak se ale i přes to rozjel. A trvalo dlouhé 4 kilometry, než zastavil!

Drama se událo v tomto týdnu na zastávce ve slovenském Pribeniku. Maminka s dvěma dětmi vystupovala z vlaku, když v tom se dveře náhle uzavřely. Tříletý Tomášek v nich ale zůstal uvězněný. Spodní část tělíčka zůstala venku, trup a ruce měl chlapeček stále uvnitř soupravy. Maminka se okamžitě rozkřikla a snažila se přivolat pomoc, vlak se ale i přes to z nádraží rozjel. 

„Řekl mi, že nemůže dýchat, že mu je na zvracení. Musela jsem ho držet, hrozně se bál, že spadne. Byl to horor,“ popsala pro televizi JOJ šokovaná maminka. Mluvčí Železniční společnosti Slovensko Vladimíra Bahýlová vysvětlila, že si výpravčí při odjezdu vlaku z Pribeníku situace všiml a snažil se ji rychle vyřešit. 

Video  Tomášek (3) zůstal zaseknutý ve dveřích vlaku. Vyproštěn byl až po 4 kilometrech.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Vlak se ale při jízdě zastavil až za dlouhé čtyři kilometry. V další stanici se konečně dveře otevřely a strojvedoucí následně uvolnil tělíčko malého chlapečka. „Můj syn mi řekl, že jsem byla šikovná a zachránila jsem mu život. Toto mi řeklo 3leté dítě,“ dodala v slzách maminka malého Tomáška.

Ten naštěstí nemá po děsivém incidentu žádné vážné fyzické následky. Z otřesného zážitku se ale bude ještě dlouho vzpamatovávat celá rodina. Celým případem se v současné chvíli zabývá i policie. 

 

 

Drž hubu ( 22. dubna 2024 07:05 )

Zazní-li zvukový signál, cestující má povinnost neprodleně opustit dveřní prostor ☝️

Drž hubu ( 22. dubna 2024 07:04 )

Já bych zavřel j.p.tomana ☝️

Uživatel_5142568 ( 20. dubna 2024 18:52 )

*** na přednostu? . Matce bych nakopal je zodpovědná za své dítě určitě cumělá do tel tam bych hledal chybu. Ne svádět na přednostu svoji hloupost a neschopnost

j.p.toman ( 20. dubna 2024 17:31 )

Zavřete přednostu, ten by měl po celou dobu sledovat vlak.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání