Domácí kancelář v pracovně nebo na terase

Jeden stůl, jeden špatně osvětlený kout, jedna židle. Tak přesně takový scénář můžete s moderním pevným internetem hodit za hlavu. Superrychlý internet vám dává nekonečnou svobodu. Ostatně o tom celém home office je, o svobodě. Jakmile si jednou pustíte do bytu rychlý internet, můžete pracovat doslova kdekoli. Na balkóně, na půdě, kde vás neobjeví potomci, nebo i na terase u bazénu.

A jestli vám až na terasu běžně nedosáhne Wi-Fi signál ani ve své nejlepší kondici, prodlužte si ho pomocí výkonné Super Wi-Fi od Vodafonu s podporou Wi-Fi 6.

Rychlý internet vypomůže u sporáku i ve sklepě

Čas od času potřebuje pomoc i ten nejlepší kutil nebo kuchař. A tím nejlepším parťákem bude, jak jinak, silný internet od Vodafonu, který zvládne pustit video v nejlepší kvalitě a bez sekání i ve sklepě nebo v dílně. Stačí, abyste si s sebou na své oblíbené pracovní stanoviště vzali notebook nebo tablet a v případě nouze můžete obratem ruky vyhledat rady na internetu.

Případné zádrhele v síle internetového signálu i v tomto případě vyřeší zesilovač Wi-Fi, třeba již zmíněná Super Wi-Fi.

Zálohovat, zálohovat, zálohovat. Ale rychle!

Ať už jde o přenos pracovních dokumentů do cloudu a celkově práci s vyššími datovými objemy, nebo jen potřebujete rychle a bezpečně zálohovat obrázky z dovolené, všechno zvládnete po síti. Ehm, tedy máte-li na to dostatečně spolehlivý a rychlý internet.

Je vcelku jedno, do kterého cloudového úložiště data posíláte, pro svižný přenos dat je rychlý internet nezbytný. A Super Wi-Fi od Vodafonu pomůže i s tímto úkolem, protože dokáže automaticky vyladit výkon vaší domácí Wi-Fi.

Pozvěte kamarády na kino a klidně i na Wi-Fi

Sledovat televizi, a to včetně Vodafone TV, dnes můžete opravdu kdekoli. Jakmile vám skončí šichta, můžete si na terase postavit svoje vlastní osobní letní kino a pozvat kamarády na promítání oblíbeného filmu.

Klidně jim k popcornu dejte také heslo na Wi-Fi, o sílu signálu se strachovat nemusíte. Moderní vysoké rychlosti fungují jednoduše skvěle i v případě, že k internetu připojíte více zařízení, která pracují v jeden moment a zároveň mají vysoké nároky na kvalitu připojení.

Přátelák v online hraní

Jejich tempo je vražedné, jejich potřeba spolehlivého internetu je enormní. Gigabyty tečou stejně rychle jako nervy a běda, jestli se hra kousne... Málokdo je na internet přísnější než nadšený gamer. S rychlým internetem se může několik hráčů připojit k jedné Wi-Fi. Vysokorychlostní internet vás zkrátka nenechá na holičkách.

Dobrou zprávou pro rodiče je, že můžete rodině dopřát špičkový gaming i bez drahého vybavení. Cloudové platformy otvírají hráčům nové možnosti. Vše ale stojí a padá na spolehlivém a rychlém internetovém připojení.

Pohon pro chytrou domácnost

V éře internetu věcí nemusí být jediné chytré zařízení v domácnosti váš telefon. Stejně chytrá může být lednička, trouba, ale i vysavač, vytápění, bezpečnostní kamera, reproduktory, osvětlení doma i venku… Výčet elektroniky, kterou dnes můžeme soustředit pod označení „chytrá domácnost“, narůstá stejně jako potřeba všechny tyhle vychytávky připojit k internetu, aby vám spolehlivě sloužily.

Průměrná domácnost dnes připojí k domácí Wi-Fi zároveň více než 5 zařízení. U chytré domácnosti se tento počet snadno zdvojnásobí, mnohdy i ztrojnásobí. A takový arzenál si zaslouží pořádně našlapaný domácí internet.

Nejlepší internet je od Vodafonu

Pevný internet od Vodafonu se nově pyšní medailí Best Buy Award. Ocenění uděluje švýcarská organizace ICERTIAS produktům a službám, které představují nejlepší nákup z hlediska ceny a kvality. A v kategorii ŠIROKOPÁSMOVÉ INTERNETOVÉ SLUŽBY dala většina spotřebitelů hlas Vodafonu. Je vidět, že modernizace sítě nese své ovoce a promítá se do nejkvalitnějších online zážitků na trhu.