Lásce se nedá poručit, a když už jednou zasáhne ta pravá, nemá cenu na nic čekat. Takové spontánní rozhodnutí moc dobře zná i Radek. Jakmile viděl Báru v jednom divadelním představení, ihned věděl, že je pro něho osudovou ženou.

Nečekaná žádost                                           

Muž činu nelenil a mazal za dámou svého života. „Báru jsem požádal o ruku rovnou, protože jsme se zamilovali, nebo já jsem se do ní víc zamiloval, takže jsem ji já požádal o ruku,“ prozradil Holubv pořadu Blízká setkání s tím, že nejprve se setkal s Bářinou negativní reakcí. Herečka kontrovala s tím, že spolu ani nechodili, tak přeci nejde, aby se vzali.

Video
Video se připravuje ...

Radek Holub a Barbora Hrzánová o Abrhámovi (†82): Kde strávili nejvíc času? David Turek, Elmer Carvalho

Udolal ji nachozenými kilometry

Holub nelenil a vzal Báru na dlouhou procházku noční Prahou. „Chodili jsme do rána po nábřeží, chodili, chodili, chodili, už se rozednívalo, a tak říkám: Teď tě můžu požádat o ruku, protože jsme spolu už čtyři hodiny, Barunko, chodili,“ smál se herec, kterému po mnoha nachozených kilometrech řekla Hrzánová nakonec své »ano«. Svatba se konala za půl roku a od té doby jsou manželé doslova nerozluční. Letos oslaví neuvěřitelných dvacet osm let v dobrém i zlém.

Ponorka u Radka s Bárou evidentně nemá místo. Tráví spolu veškerý čas, jak doma, tak na divadelních prknech a pořád vypadají jako zamilované hrdličky.

Fotogalerie
62 fotografií