Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

6 znamení zvěrokruhu, která nejvíce milují peníze. Co všechno jsou pro ně ochotni udělat?

/
  • Která znamení milují nejvíce peníze?
    Která znamení milují nejvíce peníze? (istock.com)
    18. dubna 2024 ● 06:00

    Peníze, penízečky, korunky. Někdo je miluje, jiný nenávidí. Víme, že je potřebujeme ke svému životu a snažíme se je vydělávat od nevidím do nevidím, abychom uživili své rodiny, anebo si dopřáli nějaký ten luxus. Abychom si třeba i mohli plnit některé své sny. Jaký vztah máte k penězům vy, a co byste byli ochotni pro to, abyste je získali udělat? 

    Pojďme se podívat, která znamení zvěrokruhu mají nejsilnější vztah k penězům a jakým způsobem si je vydělávají? A kdo by si nechal pro pětník vrtat koleno?

  • 1.

    Býk (21. 4. - 21. 5.)

    Býk
    Býk
    Autor: istock.com
    Býk je velkým milovníkem luxusu, peněz a majetku. Pro něj je primární materiální zabezpečení a naprostou samozřejmostí vlastní rodinný dům dle svých představ, takže se dívá po možnostech, jak to všechno získat bez toho, aniž by se musel moc namáhat. Muž Býk většinou touží po tom mít dobře prosperující firmu, aby mohl budovat své sídlo a dobře se postarat o svou rodinu. Chce si pohodlně dělat na svém, nepotřebuje k životu velké výzvy ani změny. Pro peníze by byl ochoten pomalu a vytrvale jít kupředu bez rychlé vidiny výsledků. Věří ve své schopnosti a je velmi houževnatý. Často i spoléhá na dědictví, ženy narozené v Býku pak na lásku – vyhlížejí v dálce bohatého manžela.

     

    VIDEO: Helen Stanku: Lidští upíř

    Video
    Video se připravuje ...
    Helen Stanku: Lidští upíři • Videoredakce ženských titulů

  • 2.

    Rak (22. 6. - 22. 7.)

    Rak
    Rak
    Autor: istock.com
    Rak podobně jako Býk buduje, navíc je to pěkný skrblík. Všechno, co je jeho, si chrání a sedí na hrnci s dukáty jako kvočna na vejcích. Zásadní pro něj je – všechno pro rodinu. Raci mají rádi peníze, protože jim umožňují vybudovat si pevné rodinné zázemí, anebo také představují možnost, jak si plnit své sny a věnovat se svým koníčkům, například ezoterice, nákupu knih nebo třeba pořízení vlastní kavárny či čajovny. Rak je ochoten pro peníze tvrdě pracovat a pečovat o druhé, sloužit noční směny, nebo se starat o děti druhých lidí. Nebojí se práce, odříkání, navíc má rád svoji kariéru.

     

    VIDEO: Helen Stanku: Jak si přivolat bohatství?

    Video
    Video se připravuje ...
    Helen Stanku: Jak si přivolat bohatství? • Videoredakce ženských titulů

  • 3.

    Lev (23. 7. - 22. 8.)

    Lev
    Lev
    Autor: istock.com
    Lvi milují přepych a luxus. Odmalička se snaží zařídit si život tak, aby nemuseli pracovat a mohli jen sklízet plody svých předchozích snah. Pro ně je ideální vize stát se rentiérem nebo sázet a vyhrávat. Pro peníze by udělali cokoli, nevadí jim ani riskovat, hrát či sázet, nic z toho se ale nesmí dotknout jejich rodiny a dětí – na to jsou velmi citliví. Spousta z nich se možná narodí do zlaté kolébky, ti ostatní Lvi se tak ale zaručeně chovají, i když tomu tak není. Líbilo by se jim proslavit se nebo se věnovat umění, to by se penízky jen hrnuly. Dokážou se spokojit i s nějakou pozicí ve firmě, ideálně vyšší, anebo bývají dobrými pedagogy a rádi pracují s dětmi. Peníze pak ale v tomto případě vydělávají i bokem nebo různými pokoutnými způsoby. A stejně tak rádi je velkoryse rozhazují.

     

    VIDEO: Magie zrcadel: Helen Stanku

    Video
    Video se připravuje ...
    Magie zrcadel: Helen Stanku • Videoredakce ženských titulů

  • 4.

    Panna (23. 8. - 22. 9.)

    Panna
    Panna
    Autor: istock.com
    Panny jsou považovány za nejskromnější a nejšetrnější znamení z celého zvěrokruhu. Peníze mají velice rády, ale stejně jako Raci sedí na dukátech a jen nerady je utrácejí. Spoří a shromažďují, někdy až přehnaně vyhledávají nejrůznější slevy a pořizují si zboží, které je v akci. Nevynechají jedinou příležitost, kdy mohou ušetřit nebo si pořídit něco za levnější peníz. S ohledem na velkou spořivost si skutečně mohou naskrblit slušné peníze, které jim poskytují jistotu pro případy, kdy by se cokoli stalo nebo je šetrné Panny potřebovaly. Mají rády své jisté, utrácejí spíše za koníčky a zdravý životní styl, některé Panny za cestování. Nutno ale uznat, že jsou velice pracovité a pro haléř by se klidně udřely, jen aby ho vydělaly. 

     

    VIDEO: Věděli jste, že díky vaší zahrádce si můžete přivábit bohatství? Vědma Helen Stanku vám prozradí, jak na to:

    Video
    Video se připravuje ...
    Věděli jste, že díky vaší zahrádce si můžete přivábit bohatství? Vědma Helen Stanku vám prozradí, jak na to. • .

  • 5.

    Váhy (23. 9. - 23. 10.)

    Váhy
    Váhy
    Autor: istock.com
    Váhy stejně jako Býci nebo Lvi milují luxus a moc rády si dopřávají opravdu hezké oblečení, obklopují se krásou a uměním. A na to je zkrátka potřeba mít peníze. Samy ale neuvažují o tom, že by šly přes mrtvoly a vydělávaly od nevidím do nevidím. Většina z nich spíše hledá jiné způsoby, jak si to zařídit. Pracovat se jim moc nechce, spíše jsou šťastné, když se mohou pohodlně věnovat tomu, co je opravdu baví a naplňuje. Jsou ale ctižádostivé a jdou si za svým. Ženy se velice rády poohlížejí po movitých a dobře vypadajících mužích, muži zase loví nádherné osamělé ženy, které nejsou zrovna chudé, a uplatňují na tyto dámy svůj pověstný šarm a gentlemanství. Pro Váhy je důležité mít vztah, v němž se budou moci o partnera pevně opřít i po té materiální stránce. Proto by nejspíše byly schopné vdát se za staršího bohatého muže, k němuž vášní zrovna nehoří.

     

  • 6.

    Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

    Kozoroh
    Kozoroh
    Autor: istock.com
    Kozorozi jsou pověstní tím, že milují peníze a moc rádi je sami vydělávají. Kozoroh by se nikdy od nikoho živit nenechal, na to je příliš hrdý. Je to typický workholik, který opravdu maká a někam se v životě posouvá. A přeje si být za to patřičně finančně ohodnocen, jinak upadne do deprese a celé mu to přestane dávat smysl. Kozoroh si umí sám na sebe dobře vydělat a uživit svou rodinu, je to pro něj prioritou. I když se říká, že je to skrblík a nechal by si pro pětník vrtat koleno, pravdou je, že pokud peníze má, dokáže být velkorysý k těm, na kterých mu záleží a nebrání se soucitně pomáhat tam, kde je to potřeba. Pro peníze je ochoten tvrdě pracovat, tím si zvyšuje sebehodnotu.

Autor: Taťána Kročková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz