„Když řeknete Pánu Bohu o svých plánech, pobavíte ho,“ ujistil skladatel. V rozhlase, kam přišel o koncertu promluvit, vyrovnaně řekl, že se aspoň ukázalo, jak je každý nahraditelný. „Kolega Matej Benko se uvolil to odehrát za mne, bude to výborné,“ ujistil Malásek.

Na toto téma mluvil také v České televizi, kde navíc ukázal i zubožené ruce. „Levačka je lepší, má už ortézu, pravačka je ještě v sádře,“ okomentoval to.  Prošel si třemi operacemi, po nemocnicích trávil dva týdny. „Snad už mě brzy těch okovů zbaví a ruce rozhýbu,“ doufá Petr.

Prý měl po dobu asi šesti let jen jednoduché pády, nyní si to vybral do dna. „Kochal jsem se a bylo to. První, co jsem po návratu z nemocnice šel zkontrolovat, bylo kolo. Vůbec nic se mu nestalo,“ oddechl si Malásek.

Když se řekne Hapka, představí si prý muzikant jednotku šansonu. „Posluchači se mohou těšit na hit, jako jsou Bude mi lehká zem, Levandulová a Štěstí je krásná věc. Koncertem provede Vašek Kopta,“ upozornil Malásek.

Jako zvláštní host se představí zpěvačka Petra Hapková (41), vedle ní zpívá například Lucie Bílá (58), Vojtěch Dyk (38), Aneta Langerová (37) a Štěpán Kozub (28).

Video
Video se připravuje ...

Petr Malásek na pohřbu Marie Poledňákové: Byla to dobrá pozorovatelka života Hana Höschlová

Fotogalerie
31 fotografií