Nejmladší členku klanu Štikových a mladší sestru Ornelly Koktové (31) si televizní diváci mohou pamatovat hlavně z reality show Štiky (2018). Ten ale skončil už před několika lety a od té doby se Charlotte změnila k nepoznání!

Podle její matky Moniky Binias za tím stály dramatické okolnosti. Médii obletěly děsivé fotky Charlotte, které všechny šokovaly. Je na nich vyhublá a s propadlými tvářemi. Stalo se tak jen krátce poté, co o ní její matka v podcastu řekla, že kvůli špatnému okolí došla až k drogám. „Řekla mi, že ji věznil chlap, který ji týral, chtěl ji zabít, znásilnit. Plno lidí zklamala. Dluží spoustě lidem peníze. Ti špatní lidé ji dovedli k narkotikům,“ popsala nešťastně.

Podle Moniky ale děsivé snímky aktuální nejsou. „Je to stará fotka ze dne, kdy Charlotte zemřel pejsek,“ řekla Blesku. Zároveň na sociálních sítích zveřejnila fotky, které jsou údajně 3 dny staré. Na nich její dcera vypadá výrazně lépe, i když je stále velmi pohublá.

Udělám maximum

Podle Moniky se ale konečně Charlotte daří dělat první kroky správným směrem. „Snažíme se, aby Charlotte opět získala sebevědomí. Pomáhám jí v tom finančně,“ řekla Blesku Monika. Také se rozhodla, že její dcera bude nepravidelným hostem jejího podcastu, aby si přivydělala.

S její pomocí prý vyhledala i odbornou pomoc. „Charlotte začala docházet na terapie a tyhle věci se nějakým způsobem řeší,“ prozradila. „Je dobrý jí teď nechat čas a prostor, aby se mohla vzpamatovat a začít fungovat normálně,“ dodala Binias, která věří, že se Charlotte podaří její démony překonat úplně.

Ornella Koktová: Nabídla jsem jí pomoc, ale nereaguje...

I když je podle svých slov Monika s dcerou Charlotte v intenzivním kontaktu, její sestra Ornella o ní nic neví. Dokonce nemá ani tušení, kde se Charlotte momentálně nachází, ani nemá její číslo.

„Napsala jsem jí dopis, že kdyby řešila nějakou situaci, jsem tu pro ni. Už jsem jí několikrát pomohla. Nabídla jsem jí pomocnou ruku, ale nemám žádnou reakci,“ svěřila Blesku Ornella.

Ta v reakci sdílela také video, kde jsou její fotky se sestrou z dětství. Ornella na záběrech pláče. Je vidět, že i ji Charlottina situace zasáhla a i ona doufá, že se z toho brzy dostane.

 

Video
Video se připravuje ...

Povislou kůži musí odřezat! Charlotte Štiková zhubla už 40 kilo, zůstaly jen obří vnady Markéta Reinischová

Fotogalerie
120 fotografií