Když si to Tomáš šinul za zvuku burácejícího motoru po silnici v okolí Byšic, netušil, že se stane účastníkem nehody, jejímž viníkem je někdo jiný. Zpěvák po střetu skončil pod přívěsem kamionu a stáli při něm doslova všichni svatí.

Z nejhoršího je snad venku

Lékař, který v době nehody projížděl kolem, okamžitě poskytl vážně zraněnému zpěvákovi první pomoc, dokud nepřijela záchranka. „Jedno z největších poděkování patří „andělu strážnému" v podobě pana emeritního primáře z Mladé Boleslavi,“ poděkovali členové kapely Krucipüsk veřejně na sociálních sítích. Zpěvák byl po převozu do nemocnice ihned operován a nyní je podle svých souputníků z nejhoršího venku. „Cesta nebude úplně jednoduchá a krátká, ale Tomáš je tvrďák a do léta daleko,“ věří ostatní členové v kamarádův brzký návrat na koncertní pódia.

Předjížděl kolonu náklaďáků

Skupina také vyvrátila všechny spekulace o tom, že by snad za nehodu mohl sám Hajíček. „Tomáš není viníkem nehody. Tím je pán v osobním vozidle, který mu vjel do cesty, a i přesto, že je strejda velmi zkušený jezdec, nedalo se střetu s náklaďákem zabránit,“ popsali kolegové, jak asi zhruba došlo ke karambolu. Na silnici podle policie probíhala údržba a tvořila se kolona vozidel. „Řidič auta, ročník 1983, se snažil kolonu předjet a zařadit se do levého jízdního pruhu, kdy ale musel zastavit. Následně do něj narazil zezadu řidič motocyklu, který taktéž předjížděl kolonu, a skončil s motorkou pod přívěsem nákladního vozidla,“ popsala Vlasta Suchánková, mluvčí středočeských policistů, pro Blesk s tím, že dechové zkoušky byly u obou řidičů negativní.

Vše je samozřejmě v šetření, policie zjišťuje veškeré okolnosti a míru zavinění nehody u všech jejích účastníků. Pro fanoušky kapely je však důležité, že je Tomáš po operaci a snad brzy přijdou další dobré zprávy.

Video
Video se připravuje ...

Zpěvačka Bára Basiková oslavila 60! Na chlapa už nečekám! Blesk TV

Fotogalerie
6 fotografií