Kateřina Sokolová je bez přehánění skutečně krásnou nastávající maminkou. Tato královna krásy z roku 2007, co pověsila modeling na hřebíček a věnuje se privátním prodejům umění pro aukční síně a galerie, čeká svého prvního potomka. Otcem je podnikatel Martin Wichterle (58), rozvedený miliardář, pro kterého to bude již čtvrtá dcera - tři holčičky má totiž ze svého předchozího vztahu.

Modelka nyní sdílela v instastories snímek, co skutečně bere za srdce. Zachycuje ji nenalíčenou, rozcuchanou... ale s náramně šťastným výrazem v obličeji. „Obě spoko po masáži,“ napsala Kateřina k záběru pořízeném skrze zrcadlo. Na snímku hraje prim její velké bříško, ve kterém teď roste nový život... a které si ona na fotce jemně hladí. Celek působí jako dokonalá reklama na idylické mateřství.

Video
Video se připravuje ...

Misska Kateřina Sokolová v květnu 2023: Randím s bohatým ženáčem, přiznala. Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Těhotenství má ale také mnohé nepříjemné projevy, mezi které patří například strie, drobné jizvičky na kůži. Proti těm ovšem Sokolová bojuje pomocí různých olejíčků, co prý pomáhají snižovat riziko jejich vzniku a pečují o ty vzniklé. „Používám je každý den nejen na těhotenské bříško, ale i na jiné partie,“ svěřila se na sociální síti kráska, co je aktuálně v 33 týdnu. Porod se tak blíží mílovými kroky!

Fotogalerie
42 fotografií