Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, déšť 21°C

Podcast: Striptérka nás provedla klubem. Jak je to s dýšky za kalhotky a kde je výhled zadarmo?

Autor: pdc, ub, jim - 
21. dubna 2024
05:00

Striptérka Majkelina Cat se před muži a ženami svléká od 19 let a svoji práci miluje. Moderátorku podcastu Už budu! Zoryu Blue provedla po luxusním pražském striptýzovém klubu Goldfingers. Kde máte výhled na krásné ženy bez placení vstupu, co se v klubu nesluší dělat, a proč zde nenajdete žádné privátní apartmány s postelí, se dozvíte v exkluzivním videu.

Přes 10 let pracuje hostka podcastu v jednom z nejluxusnějších striptýzových podniků v Česku. Pro Goldfingers připravuje velkolepé show a návštěvníci si ji za poplatek mohou pozvat i do soukromé místnosti. S krásnou Majkelinou Cat si pak mohou popovídat nebo si užít soukromí taneček. Jenže to není vůbec nic levného!

Za taneček na stole klient zaplatí od 2000 korun. Pokud pak chce dívku nebo dívky mít v soukromí jen pro sebe, musí pořádně otevřít peněženku a zaplatit od 4 do 16 tisíc za privátní místnost, kde se mu vybraná žena nebo ženy věnují. 

Moderátorka Zorya Blue vydala Knihu moderní sexuality UŽ BUDEŠ? Ulov si svou knihu tady! Děkujeme, že nás sledujete, odebíráte a hodnotíte. Můžete nám napsat, co si o podcastu myslíte, nebo doporučit hosta na bleskpodcasty@cncenter.cz

Pokochat se mohou zájemci ale za daleko nižší cenu. Vstup do klubu je totiž zdarma, jen je podmínkou, že návštěvník si musí koupit drink. Třetinka čepovaného piva zde stojí 240 korun, dvě deci limonády 200 korun. Za rezervace pak hosté platí od 300 korun, přičemž se cenovka zvyšuje podle toho, jak jsou blíž k hlavnímu pódiu, kde probíhá hlavní program. Podle čeho do klubu dívky vybírají a může se na striptérky sahat?

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.