Dcera herců Davida Prachaře (65) a Dany Batulkové (66) na sociální síti přiznala, že se třicátých narozenin, velkého milníku, poměrně dost bála – a ani se jí nechtělo ho moc slavit. „Musím říct, že ten tlak společnosti cítím poslední dobou víc a víc, protože lidi kolem mě zakládají rodiny, rodí děti, mají dlouhodobý vztahy a tak nějak mám pocit, že ví, kam jejich život směřuje. Já to nevím,“ svěřila se na sociální síti svým 175 tisícům followerů a sdílela i fotky z oslavy, kterou si užila s maminkou a babičkou.

„Nejsem z toho smutná, naopak mi spíš vadí, že se lidi na holky, jako jsem já, dívají skrz prsty, soudí to, že ještě nemáme děti nebo partnera. Ale každej z nás má ten život nalinkovanej jinak, každej z nás má v životě jiný priority a jinou časovou osu, kdy ty milníky bude mít. Někdo tohle do třiceti stihne, někdo ne, ale já myslím, že pokud máte mladou duši a spirit, jako mám já, tak je jedno, jestli je vám třicet, čtyřicet, nebo padesát. Váš čas přijde a hold přijde později,“ zdůraznila Mariana.

Video
Video se připravuje ...

Mariana Prachařová vyvedla nejmladšího bráchu! Syn Prachaře a Rybové měl náušnice, rukavičky a flitry. Markéta Reinischová, Lukáš Červený

„Já chci ještě stihnout pár věcí a objevit tu svoji životní cestu. A nechci jednou litovat toho, že jsem to neudělala – a kdy jindy se vrhnout do něčeho neznámýho než teď, když ty závazky ještě nemáte?“ nadhodila na svém instagramu známá plavovláska. Aktuálně se totiž prý nachází v bodě, kdy neví, co si sama se sebou počne...

„Ještě můžu bejt tak trochu sobecká a třeba se ze dne na den rozhodnout to tady opustit a zažít něco někde jinde. A to mám přesně v plánu. Nikdy není pozdě něco změnit nebo se sebou něco udělat. Věk je JENOM ČÍSLO!“ uzavřela. Zdá se, že vlastně ví, kam bude její život dál směřovat! Dobrodružství se zjevně nebojí.

Fotogalerie
61 fotografií