Míša je dvojnásobnou maminkou holčiček Elišky (13) a Jasny Marianne. Obě holky mají svého vlastního tatínka, ale ani s jedním z nich už v současnosti zpěvačka nežije. 

Druhá dcera se Noskové narodila 16. února 2022 v porodnici Mělník, ale Míša její příchod na svět oznámila až týden poté. Během porodu došlo totiž ke komplikacím a lékaři rozhodli o císařském porodu. Ale vše se v dobré obrátilo a zpěvačka se z holek raduje. 

Vteřiny, které trvají roky... tuhle fotku jsem měla schovanou a moc si přála se o ni s vámi podělit, ale z určitých důvodů to nějaký čas nešlo,“ překvapila nyní snímkem, co vznikl krátce po narození Jasny. Následně Míša popsala oba porody. 

Video
Video se připravuje ...

Zklamání zasnoubené Míši Noskové (40): Místo svatby rozchod! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Když se narodila Eliška, byla jsem v celkové anestezii a tuhle chvilku jsem prošvihla, naštěstí u ní byl její skvělej tatínek a já se probudila a najednou tam byla. Naštěstí jsme všechno rychle dohnaly. U Jasněnky jsem byla vzhůru a v porodnici Mělník mi hned po císařském řezu udělali bonding a malinká se na mě hned vrhla, přitulila se, zařvala mi do ucha a jala se hledat mlíko. Kojení je pro nás mimochodem dodnes taková naše ‚druhá pupeční šňůra‘ a asi se toho obě nechceme vzdát.“ 

Nosková se následně s otcem druhé dcery rozešla a bohužel se to neobešlo bez soudních přelíčení. „Každopádně jsme my 3 a budeme vždycky my 3 a ty moje holky jsou prostě fakt štěstí. Love,“ dodala. 

Fotogalerie
57 fotografií