Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Polojasno 22°C

Kompletní obsazení 13. řady StarDance odhaleno! Kdo z profesionálních tanečníků se vrací?

/
  • Kompletní obsazení 13. řady StarDance odhaleno! Kdo z profesionálcích tanečníků se vrací?
    19. dubna 2024 ● 07:20

    Nejprve Ćeská televize odhalila pětici ženkých hvězd StarDance, následně i pětici pánů. Nyní zbývá jediné – prozradit, kteří profesionální tanečníci je budou na parketu provázet. Kdo se v nové řadě objeví?

  • 1.

    Taneční sestava

    Sestava letošního ročníku StarDance je kompletní. Taneční páry utvoří s desítkou známých osobností Kateřina Bartuněk Hrstková, Adriana Mašková, Lenka Nora Návorková, Tereza Prucková, Andrea Třeštiková, Lukáš Bartuněk, Jakub Mazůch, Robin Ondráček, Martin Prágr a Dominik Vodička.

    Marek a Tereza jsou tvářemi StarDance.
    Autor: ČT, archiv Blesku

  • 2.

    Náhradník Zelinky

    Odborným poradcem jednotlivých dvojic bude choreograf a tanečník Martin Kolda, úvodní taneční čísla a speciální choreografie pro přímé přenosy bude připravovat Ivana Hannichová.

     

    „Rád bych navázal na perfektní práci svého předchůdce Marka Zelinky, který nastavil laťku velice vysoko. Mým cílem je pomoci párům skloubit různé taneční techniky s jejich individuálním espritem a dodat jejich vystoupení na jedinečnosti a osobitosti. StarDance je samozřejmě obrovská výzva, ale také obrovská zodpovědnost, protože tím, kdo si ze soutěže něco odnese, bych neměl být já, ale především soutěžící a diváci. Svou roli vidím spíš jako muže v pozadí, který se bude snažit všemi svými zkušenostmi a kreativitou pomoci zlepšit výkony tanečníků,“ říká Martin Kolda, který letos poprvé zastává pozici odborného poradce StarDance.

     

    Jeho kolegyně choreografka Ivana Hannichová dodává: „Ráda bych do soutěže přinesla zajímavé nápady a neotřelá zpracování openingů či tanečních čísel. Zároveň bych si přála v divácích probudit emoce, které mohou díky tanci prožít.“

    Marek Zelinka
    Autor: Foto: D. Kundrát, M. Hykl

  • 3.

    Tanečnice od Dvořáka i Zacha

    Ačkoliv Zelinka byl ve své funkci nahrazen a porota dostala také novou podobu, když byl Zdeněk Chlopčík vyměněn za Jana Tománka, co se tanečníků týče, jejich jména vám jistě byla povědomá. Není divu, z pětice profesionálních tanečnic už totiž všechny alespoň jednu zkušenost se soutěží mají.

     

    „V čase mezi starým a novým ročníkem mi StarDance chybí. Život se zdá být takový obyčejný, takže se těším, až to všechno znovu začne,“ říká tanečnice, trenérka a loňská finalistka Kateřina Bartuněk Hrstková.

    StarDance: Kateřina Bartuněk Hrstková
    Autor: Marie Anna Baráková

    „Neumím si představit, že bych nabídku do StarDance odmítla, je to výjimečný projekt, jenž spojuje mnoho věcí, které mám tolik ráda,“ vyznává se Adriana Mašková, která před třemi lety s hercem Janem Cinou soutěž StarDance vyhrála.

    StarDance: Adriana Mašková
    Autor: Marie Anna Baráková

    „Potěšilo mě, že má o mě realizační tým stále zájem a třeba i vizi, že můžu přinést ještě něco nového a že se jim snad líbí i moje choreografie,“ těší Lenku Noru Návorkovou, která s hercem Jiřím Dvořákem ovládla StarDance v roce 2018.

    StarDance: Lenka Nora Návorková
    Autor: Marie Anna Baráková

    Rekordmankou mezi profesionálními tanečnicemi je Tereza Prucková, ve StarDance si zatančí již popáté: „Moc bych si přála, aby i letos společně zvolená hudba a choreografie pasovaly osobnosti, se kterou budu tančit.

    StarDance: Tereza Prucková
    Autor: Marie Anna Baráková

    Po osmi letech se pak do přímých přenosů vrací Andrea Třeštiková, někdejší taneční partnerka Romana Zacha: „Těším se na spoustu příjemných, ale i náročných chvil strávených v této soutěži, a samozřejmě i na novou osobnost, se kterou budu tančit.“ 

    StarDance: Andrea Třeštíková
    Autor: Marie Anna Baráková

  • 4.

    Manželský souboj i návrat tanečníků

    Po delší době bude mezi profesionálními tanečníky o vítězství usilovat manželský pár. Lukáš Bartuněk se StarDance účastnil v šesté řadě, letos se bude ve zkušebnách střídat se svou životní partnerkou Kateřinou: „Mohl by mezi námi nastat i nějaký taneční souboj. Samozřejmě doma víme, kdo je lepší tanečník. Je to moje žena.“

    StarDance: Lukáš Bartuněk
    Autor: Marie Anna Baráková

    Loňskému finalistovi a tanečnímu partnerovi Evy Adamczykové Jakubu Mazůchovi vydržela euforie z dvanácté řady několik týdnů: „Když začaly emoce odeznívat, zazvonil mi telefon s nabídkou do letošního ročníku. Přišla v pravý čas a moje odpověď bylo jasné ano.“

    StarDance: Jakub Mazůch
    Autor: Marie Anna Baráková

    Už třetí start v divácky oblíbené taneční soutěži čeká na Robina Ondráčka, který již na paketu vedl Mariku Šoposkou a Moniku Bagárovou: „Tancovat v přímém přenosu je příjemný adrenalin. Navíc tahle show popularizuje tanec a přivádí dospěláky i děti do tanečních kurzů a tanečního prostředí. A to je skvělé!“

    StarDance: Robin Ondráček
    Autor: Marie Anna Baráková

    O jednu účast víc bude mít na svém kontě Martin Prágr: „Mám rád každou výzvu. Jsem velmi zvědavý, která známá osobnost letos bude mou taneční partnerkou, a moc se na nový ročník těším.“ Toho si jistě diváci pamatují, jak kroužil po boku Gábiny Soukalové. 

    StarDance: Martin Prágr
    Autor: Marie Anna Baráková

    Obhajovat titul krále tanečního parketu bude na podzim Dominik Vodička: „Třináctka je moje šťastné číslo, které mám dokonce vytetované na noze, je pro mě osudové. Jsem zvědavý, co mi letos přinese,“ zamýšlí se vítěz desáté a dvanácté řady. Teď nastupuje právě do třnácté, která započne v říjnu.

    StarDance: Dominik Vodička
    Autor: Marie Anna Baráková

    Fotogalerie
    64 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 3

krapotkin: Ale někomu to sype, tak proč se toho vzdát a vymýšlet jinou blbost.

(19. 04. 2024 16:15)

mak: Nějakou starší, menší a míň sexy než Bartuněk byste nevyštrachali?

Bartněk se jako tanečník taky bude vyjimat pri metru padesáti.

A proc tam porad cpete tu protivnou namyšlenou Navorkovou?
Chceme mlady pohledny holky.

Z padesatiletyho chlapa děláte prince, taky terno.

Bezbarvyho Tomanka jste do poroty nabrali proc? Uz tam byl a nic divnejsiho unylejsiho nebylo. Ach Bože! Kdo toto řídí.... To jako niny tanecnici v CR nejsou ze sahate furt do stejny loužičky?

(19. 04. 2024 15:44)

Uživatel_5634767: Zbytečně se neříká, všeho moc škodí! Co se neustále opakuje to samé, to hodně brzy omrzí! Už se na to nedíváme je to pořád to samé 👎

(19. 04. 2024 10:43)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy