Pátek 3. května 2024
Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav
Oblačno, déšť 19°C

To nejlepší z korejské kosmetiky: Které produkty by vám neměly uniknout?

  • To nejlepší z korejské kosmetiky: Které produkty by vám neměly uniknout?
    20. dubna 2024 | 05:00

    Korejské ženy jsou pověstné svou láskou ke skincare. Jejich pleť bývá v neuvěřitelně dobré kondici a je jedno, jestli je jim zrovna dvacet nebo čtyřicet. Sázejí na důslednost, pravidelnost a důležitá je pro ně prevence. Jsou velice náročné na svou pleť, a proto používají kosmetické produkty obsahující látky v té nejlepší kvalitě. Vyzkoušely jsme několik korejských kosmetických značek – a výsledek? Fungují opravdu skvěle!

  • Hydrogelová maska na oční okolí Okra Phyto Mucin, Jayjun, 609 Kč (60 ks), koupíte na www.notino.cz.

    Hydrogelové masky na oči mě nějakou dobu míjely. Když jsem se však poněkolikáté v řadě probudila s napuchlým očním okolím, rozhodla jsem se je vyzkoušet. A doteď mě mrzí, že jsem s nimi nezačala už dříve. Polštářky značky Jayjun jsou naprosto dokonalé. Skvěle se hodí pro citlivou pleť, protože nijak nedráždí, a velkou výhodou je, že drží na svém místě, takže se s nimi můžete procházet po bytě a věnovat se dalším činnostem. Během chvíle vaše oční okolí krásně vyživí a rozzáří. Nechávám si je v ledničce, aby byl účinek co nejintenzivnější.

    VIDEO: Jak na rychlé denní líčení?

    Video se připravuje ...
    Rychlé denní líčení • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

  • Odličovací a čisticí balzám Clean It Zero Original, Banila Co., 739 Kč (180 ml), koupíte na www.notino.cz

    Odličovací balzámy patří mezi mé oblíbené. Stačí je nanést na suchý obličej, pořádně rozmazat a následně umýt. Tento balzám od Banila Co. mě nadchl svým roztomilým balením a stejně nadšená jsem byla i ze samotného odličování. Poradí si totiž opravdu s jakýmkoli make-upem. Používám ho také na oči, které nijak nedráždí. Pleť je po odlíčení hebká, nepne a hlavně je dokonale čistá.

  • Pleťová esence proti vráskám Black Snail, Holika Holika, 689 Kč (50 ml), koupíte na www.hebe.com

    Pleťovou esenci jsem použila úplně poprvé a z výsledku jsem byla nadšená. Slizový filtrát z černého hlemýždě podporuje proces regenerace pleti, zesvětluje pigmentové skvrny a dělá pleť pružnější. Extrakt z černých perel má zase protivráskový, rozjasňující a vyhlazující účinek. A musím říct, že všechny tyto vlastnosti esence dokonale splňuje. Nanáším na vyčištěnou pleť, jemně rozetřu a nechám vstřebat. Následně použiji sérum a pleťový krém. Pleť mi připadá vyhlazenější a sjednocenější a na dotek je krásně hebká. 

  • Ochranný pleťový krém s probiotiky Beauty Of Joseon, 429 Kč (50 ml), koupíte na www.hebe.com

    Tento ochranný krém se stal na sociálních sítích naprostou senzací, a mě zajímalo, jestli je opravdu tak skvělý. A musím říct, že je snad ještě lepší. Má velmi příjemnou, lehkou konzistenci, díky které se snadno roztírá a vstřebává. Žádný bílý finiš nebo mastnota. Je lehce hydratační, neucpává póry a je velmi příjemný na pleti. Make-up na něm hezky drží a nežmolkuje.

  • Platýnková maska s čisticím efektem Korean Heritage, KORIKA, 205 Kč, koupíte na www.notino.cz

    Masky Korika patří mezi mé nejoblíbenější. Krásně se vstřebávají, zanechávají pleť jemnou na dotek a krásně vyživenou. Maska Jeju Honey s AHA kyselinami ze začátku lehce poštípává, není to však nepříjemné. Pleť po aplikaci není červená, ale naopak rozzářená a viditelně čistší. Plátýnko je hodně jemné, ale stále se s ním pěkně manipuluje. 

  • Zjemňující a hydratační tonikum AHA∙BHA∙PHA 30 Days Miracle, Some By Mi, 579 Kč (150 ml), koupíte na www.notino.cz

    Skvělé tonikum pro mastnější pleť. Je lehce exfoliační, ale dá se používat každý den. Jemně odstraňuje všechen maz, pleť uklidňuje a poradí si také se začervenáním. Používám ho večer, pleť krásně dočistí a připraví na aplikaci séra a krému. Ráno je pak pokožka krásně hladká. Lehce však vysušuje, a tak nezapomeňte na doplnění hydratace.

  • Hydratační a zpevňující pleťový krém PureHeals, 779 Kč (50 ml), koupíte na www.hebe.com

    Dlouho jsem hledala lehký hydratační krém, který by pleti dodal potřebnou vláhu a byl vhodný pod make-up. Do ruky se mi dostal pleťový krém od značky PureHeals, která pro mě byla novinkou, a byla jsem ihned nadšená. Je opravdu jemný, má lehkou konzistenci, hned se vstřebá a funguje přesně tak, jak má. Pokožka je po něm rozjasněná, jemná na dotek a hydratovaná. Používám ho jako denní krém a opravdu si ho nemůžu vynachválit. 

    Sháníte kosmetické produkty za skvělé ceny? Vyzkoušejte náš internetový srovnávač Zboží Dáma.

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.