Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Polojasno 22°C

Místní z francouzské vesnice o smrti malého chlapce: Émila (†2) sežrali vlci!

Autor: pma - 
19. dubna 2024
11:41

Na počátku loňského července zasáhla rodinu dvouletého Émila Soleile panika. Chlapeček zmizel ve francouzské vesnice Le Haut Vernet a dlouhé měsíce nebylo jasné, co se s Émilem stalo. Na konci března objevila baťůžkářka hochovy ostatky nedaleko místa, kde byl naposledy viděn. Místní přišli s děsivou teorií, co se chlapci mohlo stát. Émile se podle obyvatel vesnice stal obětí vlka, který ho rozsápal. K této verzi se přiklání i její starosta. Ten dokonce uvedl, že se vlci v oblasti v minulosti dopustili několika útoků.

I když policie zatím nesdělila, co bylo příčinou smrti dvouletého chlapce, obyvatelé francouzské vesnice Le Haut Vernet mají svou teorii, co se s Émilem stalo. „Ten malý se musel stát obětí zvířete. Já jako viníka vidím vlka. Sice se říká, že se vlci bojí lidí, ale takový malý chlapec se mohl stát snadnou kořistí,“ uvedl pro web Metro jeden z obyvatel obce. 

K této verzi se přiklonil i starosta François Balique. „Je tady pár vlků, hlavně v létě mezi stády ovcí. Vlk může popadnout dítě u vesnické studny a běžet klidně půl hodiny bez zastavení,“ nechal se slyšet Balique. 

Podle předsedy loveckého sdružení ve Vernetu Stéphane Chevriera je oblast jednou z těch, kde je zaznamenána jedna z největších populací vlků. Jen pár týdnů po chlapcově zmizení v červenci loňského roku došlo u Vernetu k několika útokům vlků na krávy a ovce. 

Chevrier není přesvědčen o tom, že by zvíře na živého chlapce zaútočilo. Není ale podle něj vyloučeno, že vlk s chlapcovou mrtvolkou hýbal. Podle francouzského deníku Le Parisien byla na lebce malého Émila identifikována kousnutí, které pravděpodobně způsobila zvířata. 

Pátrání po chlapci skončilo tragicky během velikonočního víkendu. V zalesněné oblasti nedaleko stezky u místního kostela objevila jedna z procházejících žen lebku a několik kostí, které jak potvrdila analýza, patří dvouletému Émilovi. Ten zmizel 8. července loňského roku, když byl ve vesnici Le Haut Vernet u prarodičů. 

Video  Kde jsou? Valerii Kvasničkovou brutálně týrala babička.  - pdc, icp, Jedlička Čebotareva
Video se připravuje ...

Yvetta Zlínská ( 19. dubna 2024 18:17 )

Tomu jako vážně někdo věří? To jako pravého vraha hledat nechtějí?

Lomikel ( 19. dubna 2024 12:36 )

Zřejmě genderově korektní Červený Karkul... 😁
Jinak fake jak noha.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání