Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno, déšť 19°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Hledáme Psí talent. Nejšikovnější pejsky odměníme na Festivalu Blesk tlapek

Autor: Jana Ulrichová, Kateřina Lang - 
22. dubna 2024
05:20

Máte doma psího šikulu, který umí nevídané věci? Poslouchá na slovo, rozumí neobvyklým pokynům, umí vtipné kousky, všechno otevře nebo vyčenichá? Pak hledáme právě vás. Pošlete krátké video, nejšikovnější pejsky a jejich páníčky pozveme na náš festival a odměníme je. 

O tom, že naši čtyřnozí parťáci jsou talentovaní a mají překvapivé dovednosti, se při své práci přesvědčují reportérky Blesk tlapek často. Příkladem může být vyhozená fenka Lusy, která se doslova z ulice probojovala až na stupně vítězů. Lusy se poté, co si ji její panička Aneta Hejná adoptovala ze spolku Pes nejvěrnější přítel, stala mistryní světa dog puller sportu.

Máte doma šikulu? Právě vás hledáme. Máte doma šikulu? Právě vás hledáme. | Blesk

Nadaný Buddy

Velmi nadaný je i pejsek Buddy, který od štěněcího věku čeká na nový domov v chrudimském útulku. Kromě toho, že poslouchá na slovo a umí řadu povelů, válí i sudy a umí si otvírat dveře. „Je velmi inteligentní, je schopný naučit spoustu povelů. Každý psí hlavolam, který jsme tu měli, vyřešil,“ řekla vedoucí útulku Anežka Formanová.

Pochlubte se

Pokud máte doma podobný psí talent, pochlubte se. Natočte s ním až půlminutové video a to sdílejte pod příspěvkem na facebooku Blesk.cz, odkaz na příspěvek TADY. Můžete jej také poslat na e-mail tlapky@cncenter.cz. Čas máte do 10. května. Nejtalentovanější pejsky a jejich páníčky pozveme na Festival Blesk tlapek, který se uskuteční 8. června v Praze na Vypichu.

Loni jsme na Festivalu Blesk tlapek ocenili psí hrdiny, letos hledáme psí talenty. Loni jsme na Festivalu Blesk tlapek ocenili psí hrdiny, letos hledáme psí talenty. | Foto Blesk - Jakub Poláček, Renata Matějková

Balíčky pro nejlepší

Návštěvníci festivalu hlasováním vyberou tři pejsky, kteří mají podle nich největší talent, a my je odměníme dárkovými balíčky. Takže, nažhavte telefony, točte a vkládejte videa. Těšíme se na výsledky, s nejlepšími se uvidíme na festivalu.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi