Letos si pořadatelé vybrali Tyršův dům, který se na týden změní v Mekku módy. Maraton přehlídek odstartoval slovenský návrhář Michael Kováčik, pro kterého je typická minimalistická elegantní tvorba, jednoduchost střihů a přírodní materiály i barvy. Hvězdou jeho přehlídky byla jako obvykle modelka Aneta Vignerová (36), která vynesla šaty s výstřihem až do pasu! 

„Před lety jsem to dávala naostro, ale dnes jsem nechtěla riskovat, a tak jsem si prsa speciální páskou přilepila k látce. Nechtěla jsem riskovat,“ prozradila Blesku modelka, kterou v první řadě z očí nespustil manžel Petr Kolečko (40). Oči na stopkách měl i rapper Majk Spirit (39). Na mole se totiž na fashion weeku premiérově ukázala jeho manželka Maria. 

Video
Video se připravuje ...

Módní návrhář Michael Kováčik: Fashion Week odstartuje ve velkém stylu! Markéta Reinischová, Daniel Kristl

„Byla brutální, zabila. Rád se na ni dívám, když jde, a už se těším, až videa ukážu naší dcerce. Užívám si, že jsem dnes jen doprovod své pracující manželky a podržtaška,“ svěřil se Blesku slovenský rapper, který s rodinou žije v Praze. Majk totiž v ruce držel kabelku své ženy, a to slavnou birkinku od Hermés v hodnotě statisíců korun! 

Návrhář Miro Sabo si pro svých šest modelů vybral hvězdné dámy, jako jsou modelka Martina Šmuková (50), módní návrhářka Klára Nademlýnská (55) nebo herečka Jenovéfa Boková (31).

Novou kolekci udržitelného, ​​eticky a ekologicky vyráběného oblečení značky On the boat uvedla herečka Antonie Formanová (26) ruku v ruce s modelkou odhalující své pozadí, k nepoznání byla Veronika Kašáková (34) a jako jediný model byl vítěz SuperStar Adam Pavlovčin (28). 

Velký potlesk si zasloužila i Martina Špetlová, Nehera a Liběna Rochová

Fotogalerie
92 fotografií