Nová kolekce pro nadcházející jaro a léto s názvem Rajská zahrada je inspirována odvěkým bojem mezi dobrem a zlem. „Červené jablko jako příležitost vydat se na cestu poznání. Zelený had jako symbol pokušení, smyslnosti, ale také obnovy a znovuzrození,“ popsala Sabáčková Blesku, kde čerpala nápady na úchvatné modely.

Matky s dcerami bok po boku

Již tradičně se moderace celé přehlídky ujala Eva Čížkovská s dcerou Adélou (27) a samozřejmě se prošly i po mole. Herečka nechala v bílých šatech vyniknout svou štíhlou postavu a vypadala neskutečně. Pro změnu u Adély zaujalo diváky její četné tetování, které vyniklo i díky vysokému rozparku. Modelkou se ve slavnostní večer stala také Nela Boudová, jež se po mole procházela s výrazem profesionálky. V ostře červených šatech se zajímavými detaily v horní části to herečce seklo, stejně tak jako její adoptivní dceři Saše (14). Dospívající dívka se mění v krásnou ženu a v záři reflektorů trémou rozhodně netrpěla.

Video
Video se připravuje ...

Pauza jim prospěla! Boudová s Tunou opět vrkají. Markéta Reinischová

Noida okouzlila vlastní žena              

Pánské osazenstvo nepřišlo zkrátka a bylo se na co dívat. Přehlídka byla smyslná, provokativní a třpytivá. Na závěr si Tereza připravila ještě svatební šaty. Ty ostatně vynesla také Eliška Bártová (33), jež svůj velký den svěřila do rukou právě Sabáčkové. Společně s manželem Vaškem Noidem Bártou (43) vystoupila před diváky a zpěvák byl svou nádhernou ženou zcela okouzlen. „Na naší svatbě jsem byl tak dojatý, že jsem Elišky svatební šaty vůbec nevnímal, takže si je konečně můžu pořádně prohlédnout,“ přiznal Vašek se smíchem a poté oživil přehlídku svým charakteristickým chraplákem, ze kterého jdou ženy do kolen.

Fotogalerie
38 fotografií