Jak potvrdily aktuální fotografie u Clarence House, kde bydlí král Karel III. a jeho manželka Camilla, oba se již vrátili z Birkhallu, jejich oblíbeného skotského útočiště, nazpět do Londýna. Na snímcích ze 17. dubna, co byly pořízené u královské rezidence v britské metropoli, je vidět v autě jak Camillu, co se usadila na sedadle spolujezdce, tak i jejího manžela, jenž seděl vzadu na stejné straně vozu.

Camilla se podle zdrojů z paláce ihned vrátila k plnění svých královských povinností. Měla teď přestávku trvající po dobu Velikonoc a období kolem 19. výročí svatby s Karlem III. To připadlo na 9. dubna. Nedávná oslava jejich lásky vzdor tomu všemu, co se děje, je prý připomínkou odhodlání tohoto páru čelit výzvám společně, bez ohledu na okolnosti, což jen posiluje jejich vzájemné pouto.

Video
Video se připravuje ...

Camilla Parker-Bowlesová: Pohádkový příběh o milence krále Videohub

To proto, že zatímco se Camilla opět zapojuje do veřejného života, král stále čelí vážné nemoci, se kterou se aktuálně potýká. Od zveřejnění své diagnózy rakoviny letos v únoru se král zaměřil na svou léčbu, zahájil „plán pravidelných léčebných postupů“ a na základě lékařské rady odložil většinu svých pracovních činností. Jeho paní je mu během toho po celou dobu velikou oporou a údajně dbá i na to, aby její manžel dodržoval zdravý režim a bral správně své léky.

Přestože vladař prožívá období frustrace, jak naznačil jeho synovec Peter Phillips (46), syn princezny Anny (73), je Karel III. prý rozhodnutý se nadále soustředit hlavně na své uzdravení. Zprávy o jeho stavu jsou totiž velice pozitivní, lékaři vyjadřují optimismus ohledně jeho uzdravení. Král ovšem moc optimisticky nepůsobil... Ačkoliv všem přítomným fanouškům mával, vypadal smutně. Také Camillin úsměv byl křečovitý, což příznivce královské rodiny notně zneklidnilo...

Fotogalerie
48 fotografií