Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Oblačno 22°C

Zaklínač uzavře s Liamem Hemsworthem Geraltův příběh pátou řadou

Autor: red, Ivan D. Hladík - 
19. dubna 2024
15:30

Netflix oficiálně zahájil výrobu čtvrté série Zaklínače a sdílel ukázku hereckého obsazení z nedávného čtení scénáře. Také dal zelenou 5. sérii Zaklínače, která se bude natáčet souběžně se 4. sérií a bude závěrečnou kapitolou Geraltova příběhu.

Čtvrtá a pátá sezóna budou adaptací zbývajících Sapkowského knih Křest ohněm, Věž vlaštovky a Paní jezera. Slibují epický a uspokojivý závěr hitového fantasy dramatu Netflixu. Po událostech, které změnily Kontinent a uzavřely třetí sérii, sledujeme v nové sérii Geralta, Yennefer a Ciri, kteří musí projít válkou zničeným Kontinentem a čelí jeho mnoha démonům odděleně. Pokud se jim podaří zhostit se nové výzvy a vést skupiny odpadlíků, v nichž se ocitli, mají šanci přežít křest ohněm a znovu najít jeden druhého.

Netflix oficiálně zahájil výrobu čtvrté série Zaklínače a sdílel ukázku hereckého obsazení z nedávného čtení scénáře. Netflix oficiálně zahájil výrobu čtvrté série Zaklínače a sdílel ukázku hereckého obsazení z nedávného čtení scénáře. | Netflix

„S velkou hrdostí zahajujeme natáčení předposlední sezóny Zaklínače s hvězdným hereckým obsazením, včetně několika zajímavých novinek, v čele s Liamem Hemsworthem jako Geraltem z Rivie. Jsme nadšeni, že můžeme knihy Andrzeje Sapkowského dovést do epického a uspokojivého závěru. Nebyl by to náš seriál, kdybychom naši rodinu postav neposunuli až na samou hranici jejich možností – zůstaňte s námi a sledujte, jak příběh skončí," říká producentka Lauren Schmidt Hissrich.

Tak by mohl Zaklínač vypadat s Liamem Hemsworthem v hlavní roli podle umělé inteligence. Tak by mohl Zaklínač vypadat s Liamem Hemsworthem v hlavní roli podle umělé inteligence. | YT, Netflix

Debut Liama Hemswortha ve světě Zaklínače představuje novou kapitolu seriálu. Nahradí Henryho Cavilla a tvůrci si slibují, že tato změna v čele vyprávění nejenže dodá sérii novou tvář, ale také vnese do dynamiky zpracování novou energii a zajistí, že postava Geralta bude uchvacovat diváky směsicí síly a citlivosti. S oznámením, že Zaklínač skončí pátou sérií, jsou fanoušci zvědaví, jakým směrem se Hemsworth s postavou vydá. Jeho obsazení vyvolalo mezi nimi směs očekávání a zvědavosti (byť také výsměchu u odpůrců televizní verze) a mnozí se těší na jeho interpretaci složitého, stoického hrdiny. Hemsworth sám potvrdil nadšení z možnosti ponořit se do bohatého zaklínačského světa.

Vedle Hemswortha se ve 4. sérii představí i další významné přírůstky do hereckého obsazení, včetně Laurence Fishburna v roli Regise, oblíbené postavy fanoušků z knih a her. Nová sezóna slibuje prozkoumat válkou zničený kontinent a jeho démony a pokračovat v rozplétání spletitých příběhů o magii, osudu a spojenectví. Zatímco Hemsworth a zbytek hereckého obsazení začínají natáčet, diváci po celém světě netrpělivě očekávají další kapitoly této epické ságy a doufají, že nový Geralt bude ctít odkaz předlohy a zároveň si bude razit svou vlastní jedinečnou cestu krajinou plnou příšer v bohatě vymyšleném světě Zaklínače.

Podívejte se na záběry ze Zaklínače upravené umělou inteligencí, tak by mohl v sérii vypadat Liam Hemsworth:

Video  Podívejte se upravené záběry z předchozích dílů Zaklínače, tak by mohl seriál vypadat s Liamem Hemsworthem v hlavní roli.  - YT, Netflix
Video se připravuje ...

Rose Haupt ( 19. dubna 2024 17:23 )

😳 Hemsworth, to nene. 😞

Zobrazit celou diskusi