Romana tajné oslavy zažila u svých kamarádek, ale že i jí se to jednou stane, opravdu nečekala a není divu, že došlo na slzy. 

„Přítel to připravoval několik měsíců, aniž bych to tušila. Jen mi řekl, že jedeme do Špindlu do hotelu Savoy, kde se potkáme s mojí nejlepší kamarádkou a jejím partnerem. Ale všechno bylo jinak. Pozval kamarádky, které znám 25 let, mého bratra a další blízké. Přišla jsem do baru, koukla za roh a tam všichni byli, bylo to neskutečné. Byla to nejlepší oslava v mém životě, byla skvělá. Slavilo se od dvou odpoledne do dvou do rána,“ pochlubila se Blesku čerstvá čtyřicátnice. 

Video
Video se připravuje ...

Misska Romana Pavelková: Po rozvodu opět zamilovaná! Druhé dítě je v plánu. Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

„Chodím třikrát týdně pravidelně cvičit, aby na mně ta čtyřicítka byla co nejméně vidět. Snažím se hlídat v jídle, ale na oslavách se nekontroluji, to si užívám naplno. Stejně se cítím na dvacet a doufám, že to bude, i když budu slavit 50,“ směje se Pavelková, která po rozvodu s manželem, s nímž má syna, našla štěstí u manažera Milana. Nedávno oslavili druhé výročí a všechno je zalité sluncem. 

„Od přítele jsem dostala luxusní a velmi drahé hodinky, ale víc nechci být konkrétní,“ pochlubila se Romana, která je nově ředitelkou a spolumajitelkou Czech Golf Miss. 

Fotogalerie
23 fotografií