Mandisa Lynn Hundleyová se proslavila svou účastí v páté řadě americké verze SuperStar s názvem American Idol, ve které se proti obrovské konkurenci dokázala probojovat až do finálové desítky. Nakonec skončila na devátém místě, což je na celé Spojené státy úctyhodný výkon. 

Zpěvačka neusnula na vavřínech a místo toho rozjela úspěšnou hudební kariéru. Její doménou byl – jakožto silně věřící křesťanky – křesťanský pop. Za svou hudbu získala dokonce cenu Grammy.

Zpěvaččino náhlé a nečekané úmrtí oznámila křesťanská rozhlasová stanice K-Love. „Ještě více než svou hudbou bude tato platinová zpěvačka navždy známá svým obrovským srdcem a upřímností,“ uvedla stanice v prohlášení. Aby hudebník získal přízvisko „platinový“, musí prodat více než jeden milion kusů svého alba. A to už je pořádný úspěch.

Video
Video se připravuje ...

Sámer, Šárka nebo Aneta? Známé osobnosti přiznaly, komu fandily v 1. SuperStar Prostě fenomén!

„Mandisa milovala Ježíše a využívala své neobvykle rozsáhlé platformy, aby o něm mluvila na každém kroku. Její laskavost byla epická, její úsměv elektrizující, její hlas mohutný, ale nemohl se rovnat velikosti jejího srdce,“ uvedl mluvčí stanice David Pierce.

Mandisa bojovala s depresemi a dlouhodobě o svých problémech mluvila i veřejně. Do temné spirály spadla po smrti své nejlepší kamarádky Kishy, která podlehla rakovině prsu. 

„Byla jsem velmi blízko tomu, abych poslechla ten hlas, který mi říkal: ,Můžeš být s Ježíšem hned teď, Mandiso. Jediné, co musíš udělat, je vzít si život,'“ přiznala upřímně v pořadu Good Morning America. Víra v Boha ji prý tehdy na poslední chvíli zachránila. 

Fotogalerie
13 fotografií