Oslava 43. narozenin, Oscaři, večírky, divočina na fesťáku, stíhání luxusního života, prostě nebyl čas. Anebo své sledující schválně tak dlouho napínala. Dědička podílu hotelového impéria Hilton po pěti měsících, co na svět vynesla zprávu, že se stala podruhé matkou, zveřejnila romanticky laděné, do růžových květinových volánů oděné snímky s malou princezničkou.

„Představuji vám London Marilyn Hilton-Reumovou. Odjakživa jsem snila o tom mít dceru jménem London. Jsem tam vděčná, že je tady. Oslavuji každý okamžik, kdy s ní mohou být,“ rozepsala se k sérii rozkošných fotek Paris, která ve svém nabitém životě na vysoké noze musí čas pro rodinu snad hledat v přeplněném růžovém diáři.

„Spolu s Phoenixem mi moje andělské děti ukazují lásku, o níž jsem vůbec netušila, že se ve mně může probudit,“ uvedla Paris, ale jako správná obchodnice nezapomněla do dojemného vyznání schovat promo na svůj nový singl, který vznikl se zpěvačkou Sia.

Je pravděpodobné, že divokým životním stylem proslulé Paris Hiltonové také druhé dítě stejně jako syna Phoenixe (1,5) odnosila a porodila náhradní matka. Těhotenského bříška si u ní rozhodně nikdo nevšiml, informaci o tom, že jim do rodiny přibyla London, oznámila na sociálních sítích fotkou růžového kompletku s tímto jménem vyšitým na košilce.

Video
Video se připravuje ...

ČTYŘI celebrity, u kterých byste nečekali, že hrály hokej. Co třeba Justin Bieber? iSport TV