I když už by měla doma odpočívat a chystat vše pro maličkou, pracovní povinnosti jí to nedovolí. Kateřina se zúčastnila druhého dne pražského týdnu módy, kde na party minerální vody podpořila svůj nadační fond Auttalk. 

Nastávající maminka je v osmém měsíci těhotenství, ale kromě bříška se téměř nezměnila. A to se říká, že holky maminkám berou krásu. Tak u Kateřiny Sokolové to ale vůbec neplatí!

Video
Video se připravuje ...

Misska Kateřina Sokolová poprvé přiznala: Randím s bohatým ženáčem! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Cítím se skvěle,“ říká Sokolová, která se zanedlouho stane maminkou dcerušky. Na malou se těší i její partner Martin Wichterle, který má z manželství tři dospělé dcery. Zatímco před rokem byl podnikatel v rozvodovém řízení, což Blesku sama Katka přiznala, teď už je volný! 

Kdo je podnikatel? 

Martin Wichterle pochází ze slavného rodu. Jeho děda Otto Wichterle (†84) je autorem 150 patentů, vymyslel např. silonky a měkké kontaktní čočky. Vnuk Martin oživil jejich rodinnou strojírenskou značku Wikov.

Zastřešuje velkou část podnikání u nás i ve světě, podíl má také ve sklárnách Bomma a Rückl Crystal, zrekonstruoval také Vrbatovu boudu v Krkonoších. Forbes jej už v roce 2011 vedl v žebříčku českých miliardářů na 78. místě s odhadovaným jměním až 3 miliardy korun!

Fotogalerie
55 fotografií