Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Polojasno 18°C

Babiš po krachu manželství pořád nosí snubák. Doufá, že se Monika vrátí?

Autor: Tomáš Belica - 
22. dubna 2024
05:00

Čert aby se v tom vyznal. Minulý týden expremiér Andrej Babiš oznámil, že po 30 letech soužití a sedmi v manželství se s Monikou rozcházejí. Oba přitom podle všeho už delší dobu žijí odděleně. Jenže svatební prsten šéf ANO stále nějak nechce sundat z ruky. 

Rozcházejí se, ale… „Naše rodinné vazby zůstávají pevné, a i když se naše osobní cesty mění, naše láska a respekt k sobě a k našim dětem zůstávají stejné,“ napsali v pátek Babiš a Monika na instagramu u černobílé svatební fotky. Jde o momentku z léta 2017, kdy si Moniku bral za ženu po zhruba 23 letech života na hromádce a dvou dětech Vivien a Frederikovi. Jenže jeho láska a vazby na ženu jsou zřejmě silnější, než by si chtěl expremiér připustit.

Módeman z Průhonic

V neděli před polednem jej totiž fotoreportéři Blesku přistihli u Sokolovny v Průhonicích, kde už dlouhá léta žije. Štrádoval si to v teplákách, péřovce a v teniskách a také… Se svatebním prstenem na levé ruce! Proč? Zarostl mu snad do kůže a nejde sundat? Nebo ho sundat nechce a doufá snad, že se k němu Monika časem ještě vrátí?

Rozvod nepotvrdil

Pravdou je, že Babiš ani Monika nikdy nevyslovili slovo »rozvod«. „Naše cesty se nyní rozdělují,“ napsali jen. Na druhou stranu se věci mají tak, že krach manželství nepřišel ze dne na den. Spekulovalo se o něm už dlouho. Poprvé před dobrým rokem. A podle webu Neovlivní.cz už minimálně od léta Monika nepobývá ve společné vile v Průhonicích.

Kde přebývá

Sousedé ji vídají v jednom z nově vystavěných domů vilové čtvrti ve stejné obci. „Potkáváme ji tu od léta pravidelně. Zajíždí svým bentley za bránu toho domu,“ potvrdil jeden ze sousedů. A podle téhož webu konci nasvědčuje i to, že se na podzim zcela náhle a nečekaně zastavila stavba nového rodinného sídla Babišových v Průhonicích, které mělo vyjít na miliardu a mělo být k nastěhování už v příštím roce.

Co vlastní Monika?

Opustila rodinné sídlo, nouzi o to, kde složit hlavu, však Monika Babišová rozhodně nemá. A to i přesto, že vila, u které ji lidé v Průhonicích vídají společně s dcerou Vivien, na ni zapsaná není. Jak Blesk zjistil v katastru nemovitostí, Babišová na jiné adrese v Průhonicích vlastní byt. Další pak má v pražské Troji. A třetí kvartýr, která je výslovně zapsán na její jméno, se nachází v Lovosicích. Tam se ostatně před 30 lety Babiš a Monika seznámili.

lucka čermáková ( 25. dubna 2024 08:59 )

Co je komu do toho to je jenom jeho věc.

Uživatel_5629124 ( 24. dubna 2024 17:40 )

Babiš je jediný, kdo může zachránit naší, pětibandou vydrancovanou, zemi👍🙏

Miloslav Podhola ( 22. dubna 2024 17:19 )

Stále neni rozvedený,tak proč ne?
Komu to vadí? Pisálkům,kteří se už rozvedli 3x?

roxin ( 22. dubna 2024 17:02 )

Jedeš houby a ne k důchodu 😃 je to jen tvoje iniciativa do které ses pasoval sám. Zlaťáky bys potřeboval ale ty ti Blesk určitě nedá! A že se nehneš od počítače je pravda, dopoledne píšeš jako hafan a odpoledne jako vox a když odpočívá vox objeví se hafan.

Georgean ( 22. dubna 2024 15:49 )

Ty jsi ale hlava..A co mrtví, ti nevadí? Jsi lidská hyena, gaučový válečník, co by zhynul hrůzou prvý den v zákopu.Vyraž na Ukrajinu. Chytráku!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa