Jako mnozí tento víkend, vyrazila modelka Karolína Mališová se svou maminkou na Pražský týden módy, který krásnými lidmi doslova praskal ve švěch. S sebou se vybavily dobrou náladou, popcornem a oblečením s výstřihy tak velkými, že byste v nich mohli ztratit klíče, peněženku i středně velkého psa.

Mladičká inženýrka ukázala, že je na svou maminku patřičně hrdá, když si fotky s ní dala na sociální sítě. A má být na co! Krásné Radce Mališové by z fotek z jejího vlastního instagramu netipoval nikdo víc než 30 let.

Ačkoliv je půvabná misska o celou hlavu vyšší než máma Radka, tak si i tak tyto milovnice módy rády půjčují oblečení bez ohledu na to, co módní diktát nesmyslně přikazuje, že by měl kdo v jakém věku nosit. „Trička a kalhoty máme ve stejné velikosti. Velikost bot máme ale odlišnou, a tak mě někdy mrzí, že si nemůžu půjčit ty její,“ sdělila kdysi Karolína pro Super.cz.

Video
Video se připravuje ...

Misska Karolína Mališová: Rafinový model odhalil břicho! Markéta Reinischová

Karolína vynesla na módní přehlídku mákově červenou sukni s perlovým zdobením a vše doplnila o maličkatý bílý crop top s koženou bundou. Její maminka vsadila na provokativnější kalhoty s leopardím vzorem a dlouhým koženým pláštěm.

Fotogalerie
64 fotografií