Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno, déšť 19°C

Meghan Markle opustila dům za 21 milionů a šla do levnějšího. Proč?

23. dubna 2024 | 05:00

Vévodkyně Meghan Markle opustila svůj dům za 21 milionů dolarů v Montecitu a pronajala si jiný, skromnější, ve stejné lokalitě. Moderní statek má sloužit jako kulisa pro natáčení její kuchařské show, kterou odvysílá streamovací platforma Netflix.

 

Zajímá vás, co si Harry a Meghan vaří k obědu nebo co pěstují na zahradě? Společně s Netflixem chystá pár show, ve které nechají nahlédnout do svého soukromí, a lidé je tak uvidí zase z jiné stránky. V novém pořadu má Meghan „oslavovat radost z vaření, zahradničení, zábavy a přátelství“, zúčastnit by se mělo několik kulinářských profesionálů. A jelikož má Meghan mnoho kontaktů, určitě se v pořadu objeví také řada známých jmen. Nová show tak jistě bude dobrou reklamou pro Meghanin nový byznys, značku Ameriacn Riviera Orchard. Název ani datum vydání pořadu v tuto chvíli ale nejsou známé.

VIDEO: Královská zaměstnání. Jaké vykonávali profese, než se stali členy královské rodiny na plný úvazek?

Video se připravuje ...
Královská zaměstnání. Jaké vykonávali profese, než se stali členy královské rodiny na plný úvazek? • VIDEO: Videohub

Pokud čekáte, že vás Meghan v rámci svého nového pořadu uvítá ve vlastní kuchyni, pak jste na omylu. Pro natáčení si vybrala nemovitost v hodnotě 5 milionů dolarů, která patří filantropům Thomasovi a Sherrie Cipollovým. Dům se nachází v uzavřené komunitě v Montecitu a zdá se, že se dokonale hodí pro rozvíjející značku Meghan. Moderní statek se může pochlubit úžasnými výhledy na pohoří Santa Ynez a na rozlehlé sady, takže vévodkyně bude mít přístup k čerstvým produktům.

Může se zdát zvláštní, že Meghan natáčí svou životní sérii v domě někoho jiného, ​​ale pro pár jde o standardní krok. Vzhledem k tomu, že jejich předchozí obydlí byla neustále v obklopení paparazzi, je vlastně pochopitelné, že chtějí své soukromí chránit za každou cenu. Na vypůjčený dům se podívejte ve fotogalerii.

 

 

 

 

 

 

Autor: Aneta Valešová