Kdo by si nepamatoval seriál Rodinná pouta, později přejmenovaný na Velmi křehké vztahy, jemuž oddané fanynky a zároveň divačky FTV Prima neřekly jinak nežli „vékávéčka“? Seriál, který prošlapal cestičku řadě jiných, podobně nekonečných kusů, bez kterého by tu dnes nebyla ani třeba Ordinace v růžové zahradě? Tak tento seriál slaví v dubnu neuvěřitelných dvacet let od svého prvního uvedení!

V „kulaté narozeniny“ přichystal herec Jan Čenský (62) velké překvapení pro Danu Morávkovou, která v Rodinných poutech pyšnících se podtitulem „vaše pravidelná dávka emocí“ ztvárňovala vypočítavou potvory Andreu. Informovala o tom sama herečka, když sdílela roztomilé video s popiskem „dnes se ke mně po 20 letech vrátil tento obraz!“ Právě její veliký portrét měl v seriálu svou velkou roli.

Video
Video se připravuje ...

Dana Morávková: Nova mě naučila moderovat! David Turek, Daniel Kristl

Předání obrazu, které Čenský uvedl slovy „protože se blíží máj, lásky čas, tak tohle máš z lásky“, se na hereččině instagramovém profilu dočkalo celé řady nadšených reakcí. Jak se ukázalo v komentářích, coby Andreu si Morávkovou všichni dodnes pamatují! „Srdcovka,“ rozplývali se někteří, zatímco další spekulovali, jak je možné, že se herečka za těch dvacet let vlastně nijak zásadně nezměnila...

Fotogalerie
49 fotografií