Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, déšť 21°C

Největší herci zvěrokruhu. Která znamení zvěrokruhu se umějí nejlépe přetvařovat?

/
  • Kdo se umí nejlépe přetvařovat?
    Kdo se umí nejlépe přetvařovat? (istock.com)
    24. dubna 2024 ● 06:00

    Někteří lidé jsou tak upřímní, že co na srdci, to na jazyku. Jsou tak průhlední a přímí, že hned víte, na čem jste. Ale jsou i takoví, kteří mají dvě tváře a je pro ně zcela přirozené být pokaždé někým jiným, hrát různé role, držet si takovou tvář, kterou zrovna chtějí odhalit, zatímco tu pravou skrývají.

    Umějí být tak dobří herci, že nepoznáte, o co jim skutečně jde nebo co uvnitř prožívají. Díky tomu získávají různé výhody, dosahují svých cílů, přetvařují se, manipulují s druhými nebo cíleně zakrývají své slabosti. Kterých pět znamení tohle nejčastěji dělá?

  • 1.

    Blíženci (22. 5. – 21.6.)

    Blíženci
    Blíženci
    Autor: istock.com
    O Blížencích se ví, že mají dvě tváře. A možná jich mají daleko víc. Jsou velmi proměnliví a vlastně nikdy hned nepoznáte, koho máte právě před sebou. Je pro ně zcela přirozené měnit tváře, názory, pocity, pokaždé mluvit jinak. U nich si alespoň můžete být jistí tím, že to nedělají schválně a nejsou typickými manipulátory a mystifikátory. Jsou zkrátka jen nestabilní, velmi vnímaví, emocionální a nemají problém vžít se do jakékoli role. Rádi přijímají nové výzvy, jsou velice všestranní. Blíženci bývají skvělými umělci, perfektně ovládají komunikaci, jsou tvůrčí, neskutečně hraví a střídání nálad a pocitů jim jde skvěle, proto se výborně uplatní i v showbyznysu a umělecké branži. Ve znamení Blíženců se narodila například naše velká herečka Libuše Šafránková, ze světových celebrit třeba Angelina Jolie.

     

    VIDEO: Barvy podle znamení: Jaká je ta vaše?

    Video
    Video se připravuje ...
    Barvy podle znamení: Jaká je ta vaše? • Videohub

  • 2.

    Lev (23. 7. - 22. 8.)

    Lev
    Lev
    Autor: istock.com
    U Lva rozhodně nikoho nepřekvapí jeho herecký talent. Je to vyloženě milovník velkých dramat, v nichž rád hraje hlavní roli. Jeho cílem v těchto dramatech je především snaha na sebe upozornit a přesvědčit ostatní o tom, jak moc trpí nebo jak je úžasný a skvělý. Lev je ale také velmi hravý, tvůrčí, po všech stránkách umělecky založený, rád skvěle vypadá, dbá na svůj vzhled a má charisma, proto i v tomto znamení najdeme spoustu umělců a velkých herců a celebrit. Ve znamení Lva se narodila například zpěvačka Madonna, pověstná svými expresivními vystoupeními, nebo náš vynikající herec a zpěvák Vojta Dyk.

     

    VIDEO: Přátelství podle znamení zvěrokruhu. Kdo je vaše spřízněná duše?

    Video
    Video se připravuje ...
    Přátelství podle znamení • Videohub

  • 3.

    Váhy (23. 9. - 23. 10.)

    Váhy
    Autor: istock.com
    Váhy jsou velmi umělecky založené a mírně řečeno přecitlivělé, náročné, někdy rády provokují. U nich vlastně, stejně jako u Blíženců, nikdy opravdu nevíte, na čem jste. Jejich zájem o umění, kulturu a intelektuální zábavu je očividný, rády se prezentují na veřejnosti a mají skvělé komunikační schopnosti. Jen nerady odhalují své slabosti, proto někdy dokážou sehrát pořádné divadlo. Jsou mistry v předstírání, chtějí mít všechno dokonalé a perfektní jako vedlejší znamení Panny, nebo něco skrývají a ukazují jen to, co je pro ně prospěšné, jako to dělají Štíři. Mají zkrátka své manýry a mohou být vypočítavé. Ze známých umělců narozených ve znamení Vah si můžeme připomenout třeba naši herečku Veroniku Žilkovou nebo italskou herečku Monicu Bellucci.

     

    VIDEO: Horoskop lásky na rok 2024

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky na rok 2024 • CNC

  • 4.

    Štír (24. 10. - 22. 11.)

    Štír
    Štír
    Autor: istock.com
    Štíři jsou také velkými herci zvěrokruhu. Jen neradi odhalují své skutečné záměry, natožpak své slabosti. Rádi si kolem sebe udržují auru tajemství a jisté neproniknutelné dokonalosti. Sehrají vám, cokoli je potřeba, přiznejme si to na rovinu, umějí manipulovat a získávat pro sebe výhody. Není pro ně problém přijmout takovou roli, jakou zrovna potřebují. Rovněž se pohybují ve světě umění, například hudby nebo herectví. Mají silné kouzlo osobnosti a šarm a mnohdy velký talent. Štíři se ale neradi vystavují na veřejnosti a pozornost médií si klidně nechají ujít. Milují svůj klid a soukromí si střeží. Ze známých Štírů si můžeme připomenout třeba herečku Julii Roberts nebo Leonarda DiCapria.

  • 5.

    Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

    Kozoroh
    Kozoroh
    Autor: istock.com
    Kozoroh se nezdá, ale také on umí hrát tak, jak se mu to hodí do krámu. Není to žádný mistr velkých dramat a preferuje svůj klid, ale když je potřeba, umí měnit tváře, manipulovat, udržovat si svou důstojnou tvář a jen velmi nerad přiznává své skutečné pocity a slabosti. V herecké branži se umí uplatnit jako vynikající a důstojný herec nebo i skvělý komik. Ze známých herců narozených ve znamení Kozoroha si můžeme připomenout například takové velikány, jakými jsou Kevin Costner, Anthony Hopkins, z našich hereček třeba Jana Brejchová.

     

Autor: Taťána Kročková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz