Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, déšť 21°C

Influencer natáčel kaskadérský kousek pro sledující: Z přehrady se živý nevynořil

Autor: rv - 
22. dubna 2024
17:55

Kaskadérský kousek chtěl u přehrady Salto Grande v Brazílii natočit pro své fanoušky influencer MC Diegun Md (†20). Při tom uklouzl, spadl do vody, a už se nevynořil. Přátelé se mu snažili pomoci, mladík se ale utopil.  

Mladý influencer, vlastním jménem Diego Kaua Oliveira Santos, který měl na Instagramu 140 tisíc sledujících, trávil den s přáteli u přehrady nedaleko města Americana v brazilském státě São Paulo. Pro své fanoušky plánoval natočit kaskadérský trik.

Ten se mu stal osudným. Mladíkovi přátelé podle britského deníku Daily Star popsali, že uklouzl a spadl do vody, kde ho zachytil proud. „Svědci, kteří muže doprovázeli, se ho snažili zachránit. Úspěšní však nebyli,“ uvedly tamní úřady s tím, že teprve přivolaní hasiči Diega vytáhli. Byl už ale mrtvý.

Po několika hodinách oznámil tragickou událost bratr mladého influencera jeho sledujícím. „Dobrý večer všem, kteří byli fanoušky Diega. Jsem jeho bratr. Obdrželi jsme smutnou zprávu, že spadl do jezera a už se nevynořil. Po hodině nebo dvou bylo nalezeno jeho tělo. Můj bratr je mrtvý, rád bych vám všem z celého srdce poděkoval za podporu, kterou jste mu vždy poskytovali,“ uvedl.

Dodal, že jeho samotného bratr povzbuzoval, aby šel za svými sny. „Byl to člověk, který mě vždy motivoval být jako on, hledat úspěch, nenechat se odradit. Jsem si jistý, že je na dobrém místě,“ dodal Diegův bratr. Úřady úmrtí mladíka vedou jako neobjasněné úmrtí, vyšetřování tak pokračuje. Mladý influencer se v Brazílii proslavil jako hudebník. S chutí si užíval světlé stránky nabyté slávy, rád se ukazoval v luxusních autech či při nákupech.

Video  Influenceři a jejich superkáry!  - CNC - František Weiss
Video se připravuje ...

Uživatel_5413502 ( 23. dubna 2024 03:33 )

A další vítěz Darwinovy ceny. Blahopřejeme 👍👍🖕🖕

Uživatel_5814589 ( 22. dubna 2024 18:50 )

čím se živí inflace???

profano ( 22. dubna 2024 18:29 )

A tímto se zařadil mezi dobré influencery.👍👍👌

Zobrazit celou diskusi