Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno 21°C

Dívka má nejdelší nohy na světě: Muži se se mnou kvůli mé výšce nechtějí líbat, přiznává

25. dubna 2024 | 06:00

Nohy až do nebe si přeje většina žen, jednadvacetileté Američance Maci Currin se tento sen splnil. Vždy rostla o poznání rychleji než její vrstevníci a ostatní si ji kvůli výšce často dobírali. Přestože si užila své, nakonec své dlouhé nohy začala brát jako přednost a dnes se prostřednictvím sociálních sítí snaží dodat sebevědomí dalším lidem se stejnou nebo podobnou výškou.

 

Už čtyři roky je Maci zapsána v Guinnessově knize rekordů jako majitelka nejdelších nohou na světě. Mladá dívka měří 208 centimetrů a jen její nohy jsou dlouhé neuvěřitelných 134 centimetrů.

Vždycky byla vyšší než ostatní děti, a přestože jsou její rodiče i sourozenci také dost vysocí, nakonec i v rodině všechny přerostla. Kvůli své výšce se stala terčem posměchu a vycházet s druhými dětmi pro ni nebylo vůbec jednoduché.

V té době jsem svoji výšku nenáviděla, protože to byla jediná věc, na kterou se u mě děti mohly zaměřit,“ uvedla. Vše se ale změnilo na střední škole, kde se se svou výškou vyrovnala a přestala se zajímat o to, co si o ní lidé myslí.

VIDEO: Slavné české modelky, které dobyly svět

Video se připravuje ...
Slavné české modelky, které dobyly svět • VIDEO: Videohub

Mladá dívka je velmi aktivní na sociálních sítích, kde se snaží podpořit další ženy se stejnou nebo podobnou výškou. „Dostávám spoustu smíšených reakcí, ale to se dá očekávat. Pokud někdo hejtuje, dělá to proto, že tomu nerozumí. Lidé mě také přirovnávají k postavám z hororu, nejčastěji mi říkají Slenderman,“ říká Maci.

Přestože si prošla nelehkými chvílemi, dnes svou výšku považuje za přednost a cítí se jedinečná. Je však pochopitelné, že takový vzrůst má svá úskalí. Maci přiznává, že ji otravuje, když se musí sklánět pod každými dveřmi, a přiznává, že ani randění není úplně jednoduché. Muži se s ní údajně odmítají kvůli výškovému rozdílu líbat na veřejnosti. Z toho důvodu se teď ani nesnaží najít si nějaký vztah.

Na Maci a její nevšední vzhled se podívejte ve fotogalerii. 

Autor: Aneta Valešová