Kate Middletonová a princ William, následník britského trůnu, uctili v úterý 23. dubna životní milník svého nejmladšího dítěte novou fotkou, z níž je patrné, že z malého rošťáka roste sympatický klučina. „Všechno nejlepší k 6. narozeninám, princi Louisi!  Děkujeme za všechna dnešní milá přání,“ uvedl královský pár u snímku, který jako obvykle pořídila sama princezna z Walesu v zahradách jejich královského sídla.

Louis je na ní zachycený vleže, na piknikové dece v trávě. Na sobě má kostkovanou košili s modrými a béžovými proužky, široce se usmívá přímo do kamery... a při bližším zkoumání je vidět, že mu chybí jeden dolní zubek. Rovněž je zřejmě nově ostříhaný - jeho patka, vždy sčesaná do čela, doznala notného zkrácení. Zarudlá, zřejmě odřená bradička ovšem připomíná, že je pořád stejný uličník, jenž na oficiálních akcích královské rodiny dělá samé lumpárny a často se pošklebuje na všechny přítomné novináře.

Video
Video se připravuje ...

Korunovace královskýma očima: Rozjařená Charlotte i Kate 

Fotka malého oslavence je tak první sdílenou fotografií dětí prince a princezny z Walesu od doby, kdy se jejich upravený snímek ke Dni matek minulý měsíc stal prakticky virálním. I na něm byl Louis, společně se svými sourozenci stál vedle maminky Kate.

Fanoušci ale záhy odhalili celou řadu důkazů o dodatečných úpravách v počítači, od nepasujícího zipu po rozmazanou ruku. Snímek sice z instagramu královské rodiny bryskně zmizel, ve světě internetu si však už žije vlastním životem...

Fotogalerie
78 fotografií