Moderátorka a lidskoprávní aktivistka je zkrátka nezmar, a když už se pro něco rozhodne, jde do toho naplno. Koupě restaurace je v dnešní době tak trochu riziko, ale Lejla do toho přesto šla. Zdá se, že udělala dobře.

Nonstop práce

Mimo svého nadačního fondu, jemuž Abbasová věnuje mnoho píle a energie, je tak nyní i hrdou majitelkou podniku, který se těší velkému zájmu návštěvníků. „S partnerem jsme koupili a otevřeli přímo proti Bílé labuti restauraci. Lidi chodí, máme úspěch, ale je to náročné na čas. Můj drahý je tam proto téměř nonstop,“ prozradila Lejla webu PrahaIN.cz s tím, že občas neví, kam dříve skočit. „Mám ale skvělého chlapa, což je základ a je to strašně důležité. Všechno se pak dá nějak zvládat,“ přiznala Abbasová, jež má v partnerovi velkou oporu.

Video
Video se připravuje ...

Lejla Abbasová odhalila své prohřešky z mládí. Lucíja Veselá

O děti se stará celá rodina

K tomu všemu je energická žena samozřejmě maminkou a starost o čtyři děti není také zrovna jednoduchá. Když nemůže pomoci babička, zvládne to s partnerem sama. „Střídáme se, učíme se s nimi do školy a tak všelijak podobně,“ uvedla Lelja, jež má nejstaršího syna Davida (12) s muzikantem Michaelem Kocábem (69). 

Všichni spolu ale fungují a snaží se vyjít si ve všem vstříc. Občas si tak zakladatel skupiny Pražský výběr bere na hlídání i Lejliny tři děti, které má Abbasová se současným partnerem Volkanem. „Nemáme vůbec žádný problém. Davídek je se mnou rád. Někdy si dokonce beru i její děti,“ prozradil přímo Kocáb před časem v rozhovoru pro Blesk.

Fotogalerie
36 fotografií