Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno 21°C

Panika v centru Londýna: Koně na útěku! Splašili se kavalerii, nabourali do aut a utekli na dálnici

Autor: simao - 
24. dubna 2024
11:47

Londýn ve středu zažil nezvyklou podívanou. Pět koní tamní kavalerie se splašilo a uteklo do ulic. Koně na útěku - včetně jednoho zakrváceného - způsobili komplikace v dopravě, nabourali do aut a jeden z vojáků utrpěl zranění, informuje britský Daily Mail.

Centrem Londýna se ve středu proháněli koně a nejméně jeden voják byl zraněn poté, co se splašili.

Koně tamní kavalérie mj. nabourali do aut před hotelem Clermont na Buckingham Palace Road. Jeden z koní také poničil přední sklo tradičního londýnského dvoupatrového autobusu.

Koně kavalérie se splašili během jejich každodenního ranního cvičení na Horse Guards Parade ve Whitehallu. Prchající koně zaznamenali lidé i na videích na sociálních sítích.

„Viděl jsem vojáka padat na ulici poté, co kůň narazil do auta. Jeden z mých kolegů zavolal policii. Muž tvrdě dopadl na podlahu, křičel bolestí. Bylo vidět krev po celém zaparkovaném autě,“ uvedl pro The Telegraph stavební dělník Bashir Aden.

Buckingham Palace Road byla uzavřena, koně však nakonec dostihla policie až na dálnici poblíž Limehouse a zavolala pro armádní koňské boxy, aby mohli být „uprchlíci“ převezeni zpět do stájí.

Video  Nevhodný chov koní na Olomoucku řeší úřady už tři roky. Vyvázne chovatelka jen s pokutou za přestupek?  - Kateřina Bokrová Lang, čtenáři
Video se připravuje ...

annar annar ( 24. dubna 2024 12:34 )

I koně jich mají plné zuby!!!!! Chudáci!!!

Zobrazit celou diskusi