Získejte nové klienty díky firemním dárkům

Pokud chcete rozšířit své podnikání a zvýšit tržby, neobejde se tato snaha bez zákaznické přízně. A jak jinak si udržet klienty než prostřednictvím drobných prezentů, které dají najevo, jak moc si jich vážíte. Zvolte e-shop UniPresent, kde nakoupíte firemní dárky. Vybírat zde můžete z více než 60 000 atraktivních reklamních předmětů. Na jednom místě tak nejenže nakoupíte zajímavé dárky, ale současně lze přes online vizualizaci loga a kalkulátor potisku věrohodně prohlédnout možný konečný výsledek. Už nemusíte hledat způsob, jak odměnit své klienty, UniPresent vám ukazuje cestu, jak na to.

Okna dělají i parapety

Při budování svého vysněného domova je třeba myslet i na ty nejjemnější detaily. Tím jsou například venkovní parapety, bez kterých by okna nebyla kompletní. Naše společnost ExpoWin® poskytuje zákazníkovi ty nejlepší parapety za co nejnižší cenu na trhu. Víme, že každý je specialistou svého oboru, a tak vám díky našim bohatým zkušenostem pomáháme vyznat se v široké nabídce nejrůznějších typů venkovních i vnitřních parapetů. Vybrat si můžete venkovní parapety z pestré škály materiálů i provedení. Naše produkty představují pomyslnou třešničku na dortu - vašem domově.

Najděte si práci, kterou budete mít rádi

V dnešní době internetu je lehké poptávat nebo nabízet práci. Na druhou stranu procházet všechny pracovní portály s ohledem na jejich vysoký počet zabere mnoho času. Abyste nemuseli sami zkoumat jejich důvěryhodnost, doporučíme vám stránku 123pracovat.cz. Inzerce práce je zde jednoduchá, intuitivní a přehledná. Stejné výhody má portál i pro uchazeče pro zaměstnání - mohou zdarma odpovídat na inzeráty a v případě potřeby si zde vytvoří i profesionální životopis. Vyhledávat můžete mezi nabídkami práce, brigádami či jednorázovými pracemi jakéhokoliv charakteru.

Otevřete si dveře do svého království

Stejně jako vše kolem nás, i výstavba domů je ovlivněna nejnovějšími trendy. Jednou z takových oblíbených možností jsou posuvné dveře, které pro mnoho lidí představují jedinečný způsob, jak oživit nejen svůj exteriér, ale též interiér. Posuvné dveře se stávají čím dál častější variantou otevírání vstupu na terasu. Uvnitř domu ušetříte místo a získáte velký prosklený vstup do domu, jenž navíc poskytne dostatek slunečního světla. A to jsme ještě nezmínili jedinečný výhled, díky kterému budete mít z domu přírodu na dosah ruky.

Zajímavosti ze světa stříbrného plátna

Koho by nezajímal přitažlivý svět filmů a seriálů. Sledování televize patří mezi koníčky mnoha lidí. Sednout si na gauč, dát si něco dobrého a ponořit se do světa na obrazovce. Filmový web tvguru.cz vám představí to nejzajímavější, co se odehrává v záři reflektorů. Ať už vás zajímají filmy nebo seriály, česká nebo zahraniční tvorba, drby nebo kvalitní filmové recenze, přijde si zde na své skutečně každý. Kromě toho najdete na stránkách tvguru.cz i rubriku s aktuálními filmovými a seriálovými tipy nebo výběr nejlepší produkce z daného žánru. Tak na co se dnes podíváte?