Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno 21°C

Kupte stylový a dostupný smartphone a vyhrajte zájezd na zápas Česka na EURO

24. dubna 2024 | 00:00
Prezentace klienta |

Společnost vivo uvedla na trh stylovou a dostupnou novinku v podobě vivo V40 SE. Ten zaujme především luxusním designem a výbavou, kterou v dané cenové kategorii rozhodně nečekáte. Navíc se nákupem můžete zařadit do slosování soutěže, ve které můžete vyhrát zájezd na mimořádně atraktivní zápas české reprezentace na mistrovství Evropy ve fotbale!

Nový model V40 SE je nejnovějším zástupcem zajímavě vybavené rodiny V. Ta v sobě skloubí moderní technologie, zajímavé prvky výbavy, prémiový design a zároveň i velmi příznivou cenu. Je tak ideální koupí pro studenty, mladé, ale i zkušenější uživatele, kteří hledají zajímavé prvky a kvalitní zpracování.

Autor: vivo

Nové V40 SE tak přináší například vysoce kvalitní a jemný AMOLED displej s vysokou obnovovací frekvencí až 120 Hz, se kterým je sledování videí i prozkoumávání sociálních sítí skutečně příjemným zážitkem. Na blížící se léto vás připraví také vysoký jas displeje, dosahující až 1800 nitů, což z V40 SE dělá rekordmana ve své třídě. Díky tomu není problém číst, sledovat obsah nebo tvořit, fotit a stříhat videa i na přímém slunci.

S V40 SE zároveň zaručeně vystoupíte z davu. Za dostupnou cenu získáte designově vytříbeného společníka. V černé variantě spíše distingovaného a elegantního, v té fialové pak naprosto unikátního. Varianta Leather Purple totiž přináší provedení z takzvané veganské kůže, která je efektní, příjemná na dotek a zároveň i vysoce praktická. Díky speciálnímu ošetření na sobě nezanechává otisky prstů a je odolná vůči znečištění například při vaření. O užitečnosti svědčí i provedený test, kdy výrobce nechal telefon až osm tisíckrát vytáhnout z kapsy tmavých džínsů. Obal telefonu perfektně odolal.

Jarní porce nabídek

Pro zájemce o koupi jsou přichystány velmi zajímavé nabídky. Vivo V40 SE se na českém trhu prodává od 8. dubna. Do konce dubna je u vybraných prodejců dostupné ve speciální akci za zvýhodněnou cenu 5999 korun při zadání slevového kódu vivo1000. Ke koupi navíc jako dárek získáte nabíjecí adaptér FlashCharge, se kterým můžete naplno využívat možností rychlého nabíjení.

Autor: vivo

A to nejdůležitější? Společnost vivo spustila soutěž vivo PASS o deset zájezdů na úvodní zápas české fotbalové reprezentace na letošním mistrovství Evropy ve fotbale UEFA EURO 2024 v Německu. V tom se v nedalekém Lipsku 18. června čeští fotbalisté postaví velmi atraktivní portugalské reprezentaci, možná i s legendárním Cristianem Ronaldem v sestavě. Koupí telefonu vivo V40 SE u vybraných partnerů a následnou registrací na landing page se zařadíte do slosování, které probíhá každý týden na sociálních sítích společnosti vivo. Celkem budou mít zájemci možnost vyhrát 10 zájezdů pro dvě osoby. Součástí bude autobusová doprava tam a zpět z Prahy, ubytování na místě a samozřejmě lístky na samotný zápas. Soutěž běží od 19. dubna do 24. května.

Stačí si zakoupit stylový a dostupný smartphone a třeba do Lipska na fotbalový svátek roku vyrazíte právě vy!