Titáni i Lovci v předchozí epizodě řešili dozvuky předchozí kmenové rady, která byla rozhodně divoká. Místo vyřazovacícho duelu došlo k další výměně hráčů, což notně zamíchalo kartami hry. Svérázný investor Radek (39) po výměně zamířil k Lovcům, kmen Titánů pro změnu posílila auditorka Iva (29) s art directorem Bandurkem (30). Oba souboje o odměnu ovládli Lovci, kteří si mohli užít barbecue a následně také burger menu a výlet za delfíny.

V úvodu nejnovější epizody se policistka Kristina (29) svěří streamerovi Tomášovi (40) se svými obavami. Má za to, že Tomáš více mluví, než přemýšlí, a ledacos naprosto nesmyslně prozrazuje svým protihráčům. Vyčítá mu, že by se kvůli tomu mohli stát pro ostatní snadným terčem pro nominaci do vyřazovacího duelu. Hlavně tedy ona, protože Tomáš má pusu notně prořízlou i v tom ohledu, že se dokáže ze všeho „vykecat“ - a ještě navíc to dokáže obrátit na ni.

Video
Video se připravuje ...

Survivor 2024: Kristýna se zlobí na Tomáše TV Nova

Napjatá situace panuje i v druhém kmeni, kde vysokoškolačka Veronika (23) přišla o věrného souputníka Bandurka a cítí se ohrožená. Snaží se vlichotit trenérce Janě (52) a programátorce Nikole (31), hraje na ně nevinnou, bezelstnou blondýnečku, a netuší, že ony jí tuhle pózu rozhodně nevěří. Kmeny totiž čeká další soutěž o imunitu, po které ostrov opustí další hráč. Bude jím soutěžící ze kmene Lovců, nebo se se svým členem budou muset rozloučit Titáni?

Dojde konečně na využití výhody influencerky Yenifer (30), která má po neúspěšném souboji pro Titány moc poslat k hlasování Lovce? Anebo někdo z hráčů konečně využije své skryté imunity, aby zachránil buď svůj, nebo cizí život? Buďte si jisti, že během téhle „kmenovky“ budou emoce jenom vřít, protože Survivor je reality show plná nejrůznějších zvratů a šokujících okamžiků! A tento ročník to platí množná daleko více než během minulých řad...

Fotogalerie
47 fotografií