Podle prvotních informací minulý týden ve čtvrtek došlo k ubodání spolupracovníka. To ale autoservis na svých webových stránkách vyvrací. „Je nám to líto a s politováním musíme potvrdit, že na naší pobočce byl spáchán trestný čin. Jednalo se o osobní spor, který se však netýká naší společnosti, ani žádného z našich zákazníků, dodavatelů, nebo zaměstnanců,“ tvrdí jeho vedení.

Blesk na místě vraždy zjišťoval, co se mohlo stát. Jenže pracovníci jsou stále celou události šokovaní. „Nesmíme o tom mluvit. Nikdo z vedení tady není, aby vám k tomu něco řekl,“ hlesl jeden ze zaměstnanců s tím, že více informací nebudou zřejmě poskytovat ani hlavy společnosti. „Panu majiteli můžete zkusit zavolat, pochybuju ale, že se dovoláte,“ dodal.

Ubodal ho?

Brutální napadení se podle informací Blesku odehrálo s největší pravděpodobností s nožem, nebo jinou podobně ostrou bodnou zbraní. Záchranáři se napadeného snažili marně oživovat. „Muži, který utrpěl zranění neslučitelná se životem, bylo okolo 60 let,” sdělila na dotaz Blesku mluvčí pražské záchranky Jana Poštová.

Pachatele policie zadržela ještě na místě policie a o den později řekla, že je podezřelý z mordu. „Kriminalisté zjišťují, co přesně se na místě odehrálo. Případ kvalifikovali jako vraždu,“ řekl policista Jan Daněk.

Video
Video se připravuje ...

Násilný trestný čin v Reinerově ulici v Řepích. (18. dubna 2024) Blesk.cz - David Malík

Už přes 20 let pomáhal podnikatelům

Jak se našemu deníku podařilo zjistit, zavražděný Pavel K. bude mít poslední rozloučení v pondělí v Brně, odkud měl do Prahy přijet. Živil se jako byznys mentor a krizový manažer.

„Ať už toužíte po podnikatelském posunu vpřed, váš byznys stagnuje nebo se ocitl na prahu krize a vy nevíte, jak dál, ta pravá cesta vždy existuje. Firmám a podnikatelům pomáhám od roku 2003 a rád ukážu správný směr i vám. Vydat se sebejistě vstříc svým cílům už pak zvládnete bez problémů,“ psal na svých webových stránkách. Do autoservisu v Řepích měl jezdit už v minulosti. S kým se tam při osudné návštěvě střetl, zůstává záhadou.

Fotogalerie
9 fotografií