Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Zataženo, déšť 15°C

Podcast: Jako dítě jsem si užívala výprask vařečkou, říká Kay. Subíci promluvili o tajích BDSM

Video se připravuje ...
Autor: pdc, ub, jim - 
26. dubna 2024
17:00

Viktor a Kay si roky užívají rozličné praktiky a techniky BDSM. Oba jsou tzv. subíci, tedy lidé, kteří mají při sexu rádi submisivní postavení. Viktor popsal svoji první zkušenost s dominou v sauně, Kay se vrátila ke svému traumatickému zneužití a oba v podcastu Už budu! přiznali, z jakých praktik se jim vzrušením točí hlava.

Do studia Blesku zavítali dva hosté, kteří si kvůli svým pestrým zálibám, raději chránili identitu černými latexovými maskami. Viktor a Kay jsou milovníci nejrůznějších BDSM technik, jsou přátelé a mají i společnou dominu Amelii Moon.

Video Už budu! Celý rozhovor se subíky Viktorem a Kay - pdc, ub, Jedlička, Železný
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Kay zjistila již velice brzy, že má ráda něco neobvyklého. „Až zpětně jsem si uvědomila, že to začalo v pěti letech. Líbilo se mi, když mi dali doma na zadek,“ usmívala se maskovaná žena, která jako dítě s radostí podávala při občasném výprasku vařečku. Když později zažívala první milování, příliš jí to nenaplňovalo, ale jakmile přibyly zkušenosti i s tvrdším sexem, rázem byla spokojená. 

Anketa

Máte rádi tvrdší sex?

Ano.
Ne.
Rád/a bych to vyzkoušel/a.

Viktor tuto stránku své osobnosti objevil v přibližně 12 letech, kdy s pomocí vytáčeného internetového připojení našel web s fotkami žen v lechtivých pozicích. Nejvíce jej přitahovali dámy v latexových oblečcích. „Pak jsem si začal vyhledávat povídky,“ vzpomínal Viktor. S první skutečnou dominou se setkal až ve 23 letech. Tehdy si na internetu psal s o 20 let ženou a domluvili se na schůzce v sauně. „Hodně jsme si povídali, pak mě trošku posubila a nechala si ode mě olízat nohu,“ vyprávěl Viktor.

Moderátorka Zorya Blue vydala Knihu moderní sexuality UŽ BUDEŠ? Ulov si svou knihu tady! Děkujeme, že nás sledujete, odebíráte a hodnotíte. Můžete nám napsat, co si o podcastu myslíte, nebo doporučit hosta na bleskpodcasty@cncenter.cz

Kay si od BDSM dala na dlouhých 15 let pauzu, protože měla v mladém věku velice nepříjemný zážitek se starší dominantní ženou. Několikrát se s ní setkala a vše bylo v pořádku, ale pak s ní odjela na chalupu. „Já jsem to tenkrát objevovala a neznala jsem nic. Než jsem se stihla rozkoukat a uvědomit si, co se děje, tak jsem měla něco v pití. A pak jsem měla rozporku mezi nohama a děly se různý věci,“ líčila Kay, jak jí žena strčila mezi nohy řeznický přístroj na zavěšení prasete. Po letech se ale k BDSM vrátila a dává si pořádný pozor, jaké dominy si vybírá. Má totiž ráda i pořádně drsné techniky.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.