Josef Laufer zemřel po čtyřech letech strávených ve vegetativním stavu. Přestože se předtím vždy těšil velké popularitě, vystupoval na prknech, která znamenají svět, hrál v mnoha muzikálech, třeba Muž se železnou maskou nebo Kvítek mandragory, a byl k vidění i ve filmech a seriálech, jeho blízcí si veřejný pohřeb důrazně nepřáli. Dokonce ani parte informující o posledním rozloučení s tímto umělcem nebylo veřejné, dostalo se do rukou jenom jeho nejužší rodině a nejbližším kolegům.

Ti, co ho měli rádi, tak netušili, kdy a zda vůbec mu mohou dát své poslední sbohem - měli možnost pouze využít pietního místa u Divadla Broadway, kde visí Lauferova velká fotka a kde neustále přibývají květiny a svíčky od truchlících fanoušků. Šansoniérka Dagmar Zázvůrková (42) si však s nějakým utajením rozhodně těžkou hlavu nedělala. Na svém instagramu v instastories prozradila všechny potřebné údaje včetně času a místa konání!

Video
Video se připravuje ...

Zemřel Josef Laufer: Mohl být českým Belmondem, pak na něj padl stín... Videohub

„Pro ty, co nevědí a chtějí se s Pepíčkem Lauferem rozloučit... mají poslední možnost ve čtvrtek v 11:15 Motolská obřadní síň. Já zapálím svíčku v Bratislavě,“ napsala ke společné fotce s interpretem hitů Sbohem, lásko, já jedu dál, Malé šípy či Michelle. Ona se tedy Lauferova pohřbu účastnit nebude, jelikož ji pracovní povinnosti ženou na Slovensko, a přece tam navzdory přání rodiny „pozvala“ všechny ostatní... Dalo by se to vlastně brát jako pořádná podpásovka!

Fotogalerie
158 fotografií