Party nejznámějšího pánského magazínu se vždy nesou v duchu smyslného oblečení, které vždy odhalí téměř vše, jinak to ani v případě přítomných krásek nejde. Ve středu večer se konal teprve semifinálový casting, a tak oči všech přítomných spočinuly především na dámách, jež už v Playboyi dříve předvedly svá dokonalá těla.

Vypracovaný dekolt versus vyšpulený zadeček

Potetovaná rapperka dostála své pověsti milovnice extravagance a vynesla model, jenž nenechal příliš prostoru pro mužskou fantazii. Průhledné šaty, pod které si vzala titěrné kalhotky, mohla klidně nechat doma a ve výsledku by to dopadlo stejně. Sharlota ochotně pózovala a špulila vypracovaný zadeček. Zahanbit se nenechala ani Myslivcová, jejíž šaty jen silou vůle držely Dominičiny výstavní vnady.

Video
Video se připravuje ...

Sharlota: Mám doma šatnu jako pro princeznu! Matyáš Janíček, Daniel Kristl

Šmajda pomrkával po ohnivé modelce

V záplavě černých outfitů zářila modelka a účastnice soutěže krásy Julie Hojdyszová (23), která se proslavila odmítnutím korunky pro miss. Brunetka oblékla ostře červené šaty a byla nepřehlédnutelná. Velkou pozornost jí věnoval zpěvák Miro Šmajda (35), jenž přišel omrknout budoucí playmate. Z kdysi dlouhovlasého finalisty Superstar se stal velmi pohledný muž, ale u ohnivé krasavice nemá šanci. Julie je totiž horkou favoritkou na výhru ve slovenské reality show Ruža pre nevestu, kde bojuje o srdce pohádkově bohatého podnikatele.

Dalšími hosty večera, který se uskutečnil v krásných prostorách pražského baru Boccaccio, byli Lucie Dvořáková (45) alias DJ Lucca či moderátor Karel Kašák (35), jenž překvapil novým a netypickým účesem, který vypadal, že kadeřníkovi v půlce stříhání došly baterky ve strojku. Samozřejmě nechyběly bývalé playmate a další hosté slavnostního večera.

Fotogalerie
30 fotografií