To je tedy romantika! Karel Janeček a jeho manželka Lilia Khousnoutdinová společně navštívili chrám, kde se před skoro sedmi lety dočkali „požehnání k manželství“, a na porovnávacích snímcích snad vypadali ještě zamilovaněji, než když se před lety účastnili onoho buddhistického obřadu. K tomuto speciálnímu rituálu došlo v roce 2017. Byla to notně spirituální záležitost a nechybělo ani požehnání od lámy. Jednadvacet mnichů se za ně a za jejich vztah modlili. Na stejném místě pak počali dceru Isabellu (6).

„Bylo to krásné. Dá se říct, že to byl jeden z posledních dní, kdy to ještě všechno vypadalo opravdu nádherně a měla jsem velké naděje a očekávání, potom to nebylo chvíli tak dobré,“ líčila před lety Lilia pro Super.cz. Tehdy byl totiž Janeček ještě ženatý s tuniskou matematičkou Mariem Mhadhbiovou (40), s níž má syna Karla Yanise Nouriho (8). A záhy po buddhistickém sňatku, který byl v Česku pochopitelně neplatný, došlo na „neplánované těhotenství Mariem a jeho ukončení“, jak pak Lilia popisovala pro iDnes.

Video
Video se připravuje ...

Luxusní šperky na ČS plese: Janečkova Lilia se svatebním darem na krku! Markéta Reinischová, Daniel Kristl

To vztahy mezi všemi účastníky milostného trojúhelníku notně zkomplikovalo. Dnes však už víme, jak to nakonec dopadlo - Lilia a Karel jsou manželé i před českými úřady. Přestože podle buddhistických pravidel byli řádně sezdáni, oficiálně si dopřáli svatbu až o čtyři roky později, v magické datum 21. 12. 2021. Veselka se konala v kostele svatého Mikuláše na pražském Staroměstském náměstí a posvatební mejdan v Chateau Mcely. Z bývalého bouřliváka a příznivce polyamorie se po boku krásné Lilie stal spokojený „ženáč“.

Fotogalerie
60 fotografií