Není se čemu divit, v záplavě dlouhonohých krasavic by nejeden muž ochotně zapomněl, že už doma vlastně jednu holku má. Což ale samozřejmě není případ herců, kteří prožívají se svými drahými polovičkami šťastná období. Pro jistotu ale Kotkova manželka Radana a také Jakubova partnerka, herečka Sara Sandeva (26), nenechávají nic náhodě. Vyšlo najevo, že totiž doprovodily muže svých srdcí na natáčení jednoho fimu, kde se to také hemžilo kráskami.

Staré páky versus mladice

Další díl vědomostní soutěže by se dal s velkou nadsázkou nazvat »staré páky versus mladé maso«. Ve Vojtově týmu totiž předvedou své znalosti ostřílené modelky Tereza Fajksová (34), Iveta Lutovská (40) a Lucie Bednářová Hadašová (37). Oproti nim stanou po boku Prachaře jejich nástupkyně v branži - Justýna Zedníková (21), Nikola Uhlířová (26) a Karolína Kopíncová (26). A právě blondýnku Justýnu oba pánové velmi dobře znají…

Krásku učarovaly Jakubovy oči

Úřadující královna krásy s nimi natáčela film Jedeme na teambuilding a spolupráci s oblíbenými herci si velmi pochvalovala. Moderátora pořadu Libora Boučka (43) ale zajímalo, co se Zedníkové na vyhlášených vtipálcích líbilo.

„Tak kromě očí samozřejmě…“ nedokončila nositelka přírodních čtyřek svou odpověď, když pohledem narazila na Jakubovu tvář, jenž dělal, že ve studiu vlastně vůbec není.

Začala tak vyprávět o bagetové scéně s Vojtou, jak ho pečivem mlátila po hlavě. Do toho se ihned zapojil jmenovaný herec, jehož tato scéna nechávala absolutně klidným. Na nějaké jiskry na place neměl ani pomyšlení. „Moje žena byla účastna toho natáčení. Já jsem ji tam vzal s sebou i se svým synkem. Musím říct, nic ve zlým, ale s přibývajícími lety můj zájem inklinoval spíš k rozmlácené bagetě,“ pronesl zamilovaný Kotek, pro něhož jsou partnerka a malý Hubert (1,5) tím nejdůležitějším na světě.

Video
Video se připravuje ...

Jakub Prachař na premiéře Franta mimozemšťan: Byla by škoda, kdyby lidstvo bylo vrchol vývoje vesmíru Petra Koubková

Prachař se raději zamkl na pokoji

Situaci začal Jakub rychle zachraňovat, ale možná svými slovy přilil trochu oleje do domácího ohně. „Já jsem tam byl taky chvilku s přítelkyní. A když jsem tam byl sám, tak jsem se radši zamknul na pokoji a zahodil jsem klíč,“ vyprávěl Prachař s humorem sobě vlastním a prásknul, že se samozřejmě jednalo o společné rozhodnutí se Sarou. Krásná herečka také vyslala směrem ke svému partnerovi jasnou zprávu pro »missí večer«, když Jakubovi připravila do studia svačinku. „Mám tady vzkaz: S nikým se v práci nebav a mazej hned domů. A je tady i sójová tyčinka, i přesto, že ví, že mám prudkou alergii na sóju. Mně vždycky začne otejkat hlava a za patnáct minut si nejsem podobný,“ pobavil Prachař veškeré osazenstvo pořadu.

Jak si jednotlivé týmy povedou a jestli Jakub s Vojtou uhlídají pohledy na krásné dámy, se můžete podívat v pátek 26. dubna ve 20.15 na televizi Prima.

Vojta Kotek a jeho tým plný královen krásy
Autor: FTV Prima

Fotogalerie
34 fotografií